Frederik Bagger åbner konceptbutik

Den danske designer Frederik Bagger har været på alles læber og et must til enhver cocktail med sine populære krystalglas. Nu har succes-designeren åbnet konceptbutik.

Trenden med krystalglas har for alvor bidt sig fast og er et must i enhver designelskers hjem. Det var den danske designer Frederik Bagger med til at sætte streg under, da han i 2015 lancerede sit første krystalglas, der allerede er blevet en klassiker.

Nu har den populære designer åbnet sin første konceptbutik i København, hvor du kan opleve Frederik Baggers kollektioner helt tæt på og lade dig inspirere.

En miljøvenlig designklassiker er født

I krydsfeltet mellem æstetik og funktionalitet fandt Frederik Bagger nøglen til det, der skulle være starten på hans designeventyr med en moderne fortolkning af det traditionelle krystalglas.

Ved at kombinere det maskuline med sirlig formgivning, samtidig med at produktets funktion var i fokus, udviklede han et design, der trods sin smukke udformning også kunne anvendes i hverdagen og for eksempel komme i opvaskemaskinen.

Alle glas er lavet ud af en miljøvenlig krystal uden bly og kan holde til 180 grader, hvilket betyder, at de også egner sig til varme drikke. Der er 10 års glaspestgaranti på glassene.

Passionen for design er drivkraften

Som søn af designer Erik Bagger, har design og brugskunst været en stor del af Frederik Baggers liv. Interessen for design udviklede sig og blev til en reel passion. Derfor var han ikke i tvivl, da han i 2015 lancerede sit første produkt, der senere skulle udvikle sig til flere kollektioner.

Med den eftertragtede serie Crispy, der er en moderne fortolkning af det traditionelle krystalglas, har Frederik Bagger for alvor sat sit aftryk på den danske designscene.

Få en æstetisk shoppingoplevelse

Oplev den danske succes-designers univers helt tæt på i den nyåbnede konceptbutik, hvor der også er mulighed for at nyde en kop kaffe i æstetiske omgivelser.

Find butikken i hjertet af København på adressen Grønnegade 36 – lige ved Kongens Nytorv.

Læs mere om Frederik Bagger her.