Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Fabelagtige fristelser fra HAY og Sebastian Wrong

Danske HAY og britiske Sebastian Wrong har begge gjort sig særdeles positivt bemærket på den internationale designscene. Nu har de indgået et samarbejde om kollektionen WRONG FOR HAY.

HAY kender vi som trendsættere både i og uden for Danmark. Deres design er moderne, det er skabt med fede detaljer – og prisen er tilmed overkommelig. Sebastian Wrong er medstifter af og tidligere designdirektør for det britiske topbrand Established & Sons, som producerer design fra navne som Ingo Maurer, Ross Lovegrove og brødrene Ronan og Erwan Bouroullec.

Det samarbejde kan der kun komme lækkerhed ud af! Kollektionen WRONG FOR HAY rummer blandt andet lamper, møbler og tekstiler fra både etablerede og upcoming designere. Det er stadig et princip, at priserne skal være til at komme i nærheden af, så du kan med ro i sindet gå på opdagelse i kollektionen.

Se de nye fristelser fra WRONG FOR HAY hos Designfund.dk

Håndplukket til dig