Ellos tæppekollektion
© Ellos

Ellos gentager samarbejdssuccesen med tæppeguruen Marie Olsson Nylander

Igen i år lancerer Ellos en tæppekollektion med Marie Olsson Nylander, som du absolut ikke vil gå glip af!

Nåede du ikke at få fingrene i et tæppe fra sidste års kollektion, så har du nu chancen igen. I samarbejde med tæppeguruen Marie Olsson Nylander introducerer Ellos en tæppekollektion i brændte nuancer, hvis formål er at binde hjemmets rum sammen.

– Den store forskel fra min tidligere tæppekollektion er vel, at jeg turde tage skridtet lidt videre, og har gjort tæpperne lidt større, lidt tungere og lidt mere vovede. Samtidig skal alt i min boligindretning kunne bindes sammen – så har du et tæppe fra den tidligere kollektion, passer det meget fint sammen med de nye, fortæller Marie Olsson Nylander om kollektionen.

Marie Nylanders tæppekollektion
© Ellos
Ellos tæppekollektion
© Ellos

I efterårets ånd

Den nye tæppekollektion sender tankerne hen på efterårets varme farver med brændte nuancer samt lige dele rustik elegance og Maries personlige touch. Billederne af de smukke tæpper, som er fotograferet i Maries drømmehus på Sicilien, guider dig gennem alle boligens rum, hvor tæpperne fungerer som bindeleddet.

– Jeg ville skabe en blød og jordnær kollektion i naturmaterialer. For mange er gulvtæppet rummets grundlag, som man møblerer og indretter ud fra, og det har jeg haft i tankerne. Samtidig håber jeg, at der også er noget til dem, der smider et tæppe ind, når alt andet er på plads. Jeg synes, at kollektionen har alt – både wow-effekt og et grundlag at gå ud fra, fortæller Marie Olsson Nylander.

Ellos tæppekollektion
© Ellos

Et samarbejde, der går hånd i hånd

– Fra vores side var det en selvfølge, at vi skulle fortsætte samarbejdet med Marie – kollektionerne bliver fantastiske. Maries sans for detaljen er så forunderlig og matcher Ellos' udtryk rigtig godt. At se Marie arbejde er lige fascinerende hver gang, siger Mathilda Göthberg, Collab & Influencer Marketing Manager hos Ellos.

De smukke tæpper kan købes på Ellos' hjemmeside.

Ellos kollektion med Marie Nylander
© Ellos
Ellos tæppekollektion
© Ellos

LÆS OGSÅ