Dyre katte: Hermès lancerer det mest udsøgte porcelænsstel

De færreste af os kommer til at spise af dette stel fra modehuset Hermès. Men det er dybt inspirerende at kigge på de forunderlige illustrationer af Robert Dallet.

Vildt smukt porcelæn fra Hermès

Det er på mange måder 'so last century', når det ultimative luksusbrand Hermès lancerer en række designs prydet med illustratoren Robert Dallets store kattedyr.
Oven i købet er kollektionen udsprunget af et velgørenhedsarrangement for rige filantroper, og man føler sig næsten hensat til en svunden kolonitid i Asien.

Pierre-Alexis Dumas, den kunstneriske frontfigur og 6. generation af familien bag modehuset er gået sammen med milliardæren Thomas Kaplan om en udstilling på Bruce Museum i Greenwich, Connecticut, hvor Robert Dallets smukke illustrationer hyldes.

Kunstneren Robert Dallet døde i 2006. Han nåede aldrig at blive særlig kendt, men tiden er måske mere moden nu til de ekstremt præcise naturillustrationer.

Til det store launchparty for Hermès' udstilling var en lang række velhavere og kendte inviteret, bl.a. den loyale Hermès-fan Martha Stewart.

Selskabet spiste af det nye Hermès-porcelæn med Dallets ornamentering – nok det lækreste og mest udsøgte stel, vi har set i nyere tid.