Dinesen udvider med eksklusiv møbelkollektion

Det danske designfirma, der er kendt for deres eksklusive plankegulve og unikke træløsninger, lancerer nu en kollektion af møbler og interiørobjekter. Se de smukke nyheder her.

Med et ønske om at bringe naturen tættere på hjemmet og at vække nysgerrigheden til træet som naturligt materiale lancerer Dinesen – som du måske primært kender for deres plankegulve – nu interiør- og møbelkollektionen Dinesen Collection.

Kollektionen består af i alt otte produkter, der alle er udviklet med henblik på at skabe en harmonisk atmosfære i hjemmet. De æstetiske og praktiske møbler er ment til at blive brugt aktivt gennem generationer og vil kun blive smukkere med tiden.

Den strømlinede daybed fås med betræk i enten læder af Sørensen Læder eller tekstil fra Kvadrat. Foto: Jonas Bjerre-Poulsen. Styling: Pernille Vest / Dinesen

Taburetten kan bruges på flere forskellige måder i hjemmet og fås med og uden hynde. Foto: Jonas Bjerre-Poulsen. Styling: Pernille Vest / Dinesen

"Design kan give os en livsramme, der kan bringe mennesker sammen og bringe os tættere på naturen,” fortæller en af designerne bag kollektionen, Hans Peter Dinesen fra Design Studies. Foto: Jonas Bjerre-Poulsen. Styling: Pernille Vest / Dinesen

Alt fra bænke til trædufte

Den alsidige kollektion, der er skabt af nichestudiet Design Studies, som består af design-duoen Hans Peter Dinesen og Mikkel Vestergaard, indeholder blandt andet fem enkeltstående møbler – et plankebord, en taburet, en bænk, bukke og en daybed. Alt sammen udført i Dinesens velkendte kvalitet af naturlige, langvarige materialer.

Udover de fem møbler kan du i kollektionen finde færdigbehandlede møbelplanker, der for eksempel kan bruges som bordplade til kollektionens bukke, interiørduften DD-2 med en duft af Douglas-gran og Dinesen Brick – dekorative træstykker skabt af overskudstræ fra Dinesens egen produktion, der kan bruges som skærebræt eller serveringsfade.

Med DD-2 duftolie og DD-2 Object kan du give dit hjem en autentisk duft af frisk gran. Foto: Jonas Bjerre-Poulsen. Styling: Pernille Vest / Dinesen

Bukkene fås i flere forskellige bredder, så du kan skræddersy dit bord efter dine behov. Foto: Jonas Bjerre-Poulsen. Styling: Pernille Vest / Dinesen

Inspiration fra natur og bæredygtighed

Produkterne i Dinesen Collection er skabt med bæredygtighed for øje og giver dig mulighed for at bringe naturen indenfor på en æstetisk måde, der skaber ren velvære. Designerne bag har fundet inspiration kollektionen i træets tørringsproces, inden det bliver til planker, hvor træet i sin grundform fremstår næsten perfekt.

Om kollektionens formål siger en af skaberne, Hans Peter Dinesen:
”Målet er altid at berige livet for mennesker, der former deres liv omkring møblerne," mens den anden halvdel af designduoen, Mikkel Vestergaard, supplerer:
"At skabe møbler, der forener et æstetisk design med oplevelser, der fremkalder velvære og vækker sanserne og styrker forbindelsen mellem os og naturen, er centralt i Dinesen Collection.”

Shop nyhederne hos Dinesen her, hvor du kan se mange flere produkter. Vil du se kollektionen på nært hold, udstilles den også i Dinesens Showroom på Søtorvet i København i forbindelse med 3 Days of Design. Udstillingen kan opleves frem til lørdag d. 12. september.

Bordet og bænken i Dinesen Collection er et perfekt match til en spisestue, hvor nærvær og velvære vægtes højt. Foto: Jonas Bjerre-Poulsen. Styling: Pernille Vest / Dinesen