Nu kan du få fingre i det attraktive salatbestik sæt

Det klassiske salatbestik af Arne Jacobsen er tilbage

Arne Jacobsen er ophavsmand til mange ikoniske designs – med alt lige fra boligarkitektur til køkkenredskaber. Og nu har du muligheden for at få fingre i en af hans eftertragtede designs.

Prisbelønnet design

Arne Jacobsen er uden tvivl en af Danmarks største arkitekter og hans design og arkitektur er kendt over hele verdenen. Men det var faktisk først senere i hans karriere, at han begyndte at udvikle og designe brugskunst til hjemmet. Det var også i denne periode at han grundlagde Cylindria-serien, som han fik stor ros og succes med. Serien af brugskunst, udført i rustfrit stål og skarpt design, er siden blevet kendetegnet, som et ægte, dansk designikon.

Det er i dag det danske firma Stelton, som fører Cylindria-serien videre. De producerer og formidler serien, uden at gå på kompromis med de gamle ideer og visioner. For få år siden modtog de desuden også 'The international Design Award' af 'the American Institute of Interior Designers'. En utrolig hæder som blot bekræfter Arne Jacobsens kæmpe talent. Udmærkelsen betyder også at, der i dag er et komplet eksemplar af hele serien udstillet i MoMA i New York.

Solidt dansk design

Cylindria-serien består af en bred vifte af forskellige produkter, som alle er essentielle i hjemmet. Her i blandt kan du finde et unikt salatbestik, som i den grad repræsenterer de vigtigste elementer i serien. Salatbestikket er et lækkert sæt, som udstråler høj kvalitet og gennemførthed. Selve sættet er udført i satinpoleret rustfrit stål og er udstyret med et langt, slankt skaft, som tilfører et eksklusivt udseende. Sættet er desuden yderst funktionelt da formen og materialet gør det let at bruge.

Unikt tilbud til dig

I forbindelse med BO BEDREs 55 år jubilæum og udgivelsen af et særligt jubilæumsblad, kan du nu få fingre i det unikke salatbestik til en god pris. Du kan derfor bestille salatbestikket og 5 numre af BO BEDRE til kun 199 kr. plus porto og ekspedition. Du sparer op til 599,75 kr.

Læs mere om jubilæumstilbuddet her og bestil allerede i dag

Du har også mulighed for at bestille 5 numre og Chunk of Marble lysestagen fra Menu, til samme pris.