Design Favoritter 2022: Møbler - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Møbler? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

Dosina fra Eva Solo Furniture

Vores hjem skal kunne meget, og her får du både komfort og praktik i ét møbel. Stolen har en vifteformet silhouet og er opkaldt efter Dosina-muslingen. Den har et inviterende formsprog, lover god komfort og omfavner kroppen med sin brede, rundede ryg. Et ekstra plus er, at stolen kan stables.

Stem og vind!

Heim sofa fra ILVA

Her er der virkelig leget med formsproget, og den udvendige piping giver sofaen ekstra kant og finesse. Vi får lyst til at putte os i møblets trygge favn. Sofaen bliver uden tvivl en af stuens vigtigste aktører og skal naturligvis have lov at shine ude i rummet. Går du tilmed med den blå farve, har du taget et ekstra trendy og modigt valg.

Cocoon Lounge Chair fra ATBO

Cocoon er den lille, trygge puppe, vi kan søge ind i for at samle tankerne og fordybe os, inden vi igen vover os ud i verden med vores bidrag. Stolen har et skulpturelt og meget dragende formsprog, og så giver kombinationen med flet et let, transparent udtryk. En nytænkende stol, der både kan gøre sig i det professionelle liv og som en unik figur i hjemmet.

Stem og vind!

Effie-serien fra Cozy Living Design

Effie-serien er for dig, som tør lidt mere i din indretning. Striberne skaber blikfang og giver et skønt, grafisk indspark i dit hjem og samtidig bryder de designets runde former på en yderst sofistikeret måde. Møbler du aldrig bliver færdig med at gå på opdagelse i.

Gesture Lounge Chair fra Warm Nordic

En kompakt og samtidig let loungestol, som især begejstrer med de små ‘vinger’, der elegant fungerer som armlæn. Gesture Lounge Chair er designet af Hans Olsen i 1957, men den er blevet en ægte designklassiker med fans i mange generationer, og i denne version i naturlig fåreuld glider den perfekt ind i det moderne hjem – stort som lille.

Cloud Table fra ATBO

Cloud table leger med formerne og bryder grænserne for, hvordan et bord skal se ud, og hvad det skal kunne. Det står solidt og samtidig let på sine fødder og indtager rummet med sit skulpturelle, drømmende udtryk. Et møbel, som fortjener god plads omkring sig, så det virkelig kan indtage rummet.

Stem og vind!

LÆS OGSÅ