Design Favoritter 2022: Accessories - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Accessories? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

Knager i glas, velour og marmor fra Cozy Living Design

Knagerne fra Cozy Living er den perfekte accessory til en legende indretning. De findes i forskellige materialer som glas, marmor og velour. Mikset på kryds og tværs skaber de et unikt look, uanset om de bliver brugt som knage til jakken i entréen, morgenkåben på badeværelset eller hænger i flok i soveværelset og venter på smykker eller tasker.

Stem og vind!

Toppu-serien fra OYOY Living Design

Den på en gang sprælske og skulpturelle serie består af vaser, skåle, opsatser og en lampe – alle med håndmalede og legesyge bolsjestriber, som pirrer den barnlige hjerne. Det er svært at holde smilet tilbage, og Toppu-serien er på alle måder et forfriskende pust i indretningen.

Flame fad fra Morsø

Som navnet mere end antyder, har Flame-fadet lånt sit smukke udseende fra den buldrende ild. Der opstår et elegant skyggespil i mønstrets fordybninger, og selv om porcelæn er kendt som et hårdt og køligt materiale, tilfører designet en stoflighed, som gør fadet blødt og omfavnende.

Stem og vind!

Lind Curve lysestageserie fra LIND DNA

Med Curve-lysestagen kan du slippe kreativiteten fri. Serien er håndlavet i Danmark af massivt stål belagt med blankt krom eller 24 karat guld. Kun fantasien sætter grænsen for, hvordan seriens seks forskellige elementer kan kombineres i design, som leder tankerne hen på storbyernes moderne arkitektur med et varmt modspil fra de tændte stearinlys.

Læs mere om produktet her

Lilja planteopsats fra ILVA

Planterne og naturen er for alvor rykket ind i vores hjem, og vi elsker det grønne selskab. Lilja-planteopsatsen er en elegant måde hvorpå, planterne kan få endnu mere volumen i vores indretning, så selv en lille plante kan syne stor og få masser af opmærksomhed. Overvej også om planteopsatsen kan bruges som rumdeler eller som erstatning for manglende vindueskarme i moderne byggeri.

Beak Bird fra Warm Nordic

De charmerende fugle er designet af den internationalt anerkendte designer Svend Aage Holm-Sørensen. Fuglene er udført i teak, som varierer meget i udseende, og derfor får hver fugl et unikt, næsten levende udtryk og vil ældes med ynde og masser af patina. Der er fire forskellige personligheder i Beak Bird-familien – sæt dem sammen i flok, eller lad din favorit stråle alene.

Stem og vind!

LÆS OGSÅ