DESIGNA kommer til storbyen og åbner nyt showroom og flagship-store

De lancerer også et nyt designkoncept tilpasset “de kræsne storby-kunder”.

© Bricks by DESIGNA

Køkkenet som madværksted

Køkkenet betegnes ofte som hjemmets hjerte, og det skal det også være plads til. Men Designa håber med deres nye konceptstore og showroom, at køkkenet i højere grad igen bliver anset som et madværksted:

– I dag fremtræder køkkenet ofte som et funktionelt designmøbel, hvor vi med skarpt blik for design og æstetik er kommet væk fra køkkenets oprindelige funktion, nemlig at være et madværksted. Vores helt klare mission er at bringe maden tilbage i køkkenet og vise, at vores køkkener ikke blot er designelementer; de er først og fremmest til at lave mad i - uanset om menuen står på en leverpostejmad eller coq au vin, fortæller Designas direktør Erik Høj.

Designa har et bredt sortiment af køkkener, fra studiekøkkenet, der kan købes på en SU, til det skræddersyede luksuskøkken.

Jysk køkkenkoncept i København

D. 14 juni åbner Designas nye 500 kvm store showroom i hjertet af København, i hvad man nok kan kalde Københavns køkken-mekka, Ved Vesterport, side om side med HTH, Kvik og Vordingborg Køkkenet.

Designa er født i Kjellerup ved Silkeborg, hvor virksomheden stadig har hovedsæde.

– Designa er kommet til storbyen, siger Erik Høj ved presseåbningen af den nye butik.

Han erklærer samtidig, at Designa ser sig klar til den udfordring det er, at lave specialløsninger til de skæve københavner-køkkener, som byen er fuld af.

Med åbningen følger også et helt nyt koncept: Bricks by DESIGNA.

Med dette koncept kan du få et 100 procent personligt køkken, da man i byggeklods-stil kan placere skufferne præcis, som man vil. Det nye koncept taler ind i et ønske om at give folk muligheden for er personligt køkken, der er til at betale, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken design og form.

Den nye flagship-store åber d. 14/06 2019 kl. 10:00 på adressen Ved Vesterport 6, København V.

© Bricks by DESIGNA