© Fritz Hansen & Jacobsen

Derfor skal dit næste bord være i marmor

Den smukke og rå natursten har længe været en eftertragtet spiller i indretningen. Har du stadig dit første marmorkøb til gode, eller tvivler du på om marmor vil gøre sig godt hjemme hos dig, så har vi svaret her.

Marmor er et naturligt og dynamisk materiale. Det betyder at der ikke findes to marmorplader, der er ens. Ved køb af et marmorbord får du altså dit helt eget, unikke bord - hvadenten du er på udkig efter et spisebord, et sofabord eller et sidebord.

Dining Table 230 - HANDVÄRK

Minimalistisk, råt og smukt spisebord fra danske HANDVÄRK. Udført i sort marmor med sort ramme. Bordet er massivt og tungt, med en højde på 74 cm, og en vægt på 106 kg.

17.980 kr. v/Handvark

© HANDVÄRK

PK54 - Poul Kjærholm

Unikt spisebord i en klasse for sig. Æstetik og funktionalisme, i form af marmor og træ. Designet af Poul Kjærholm og produceret af Fritz Hansen siden 1982, går dette spisebord aldrig af mode. En tidløs designklassiker.

61.729 kr. v/Fritzhansen

© Fritz Hansen

Gubi 2.0 - Gubi

Et rundt spisebord med ekstravagant guldfod. Den spinkle bordflade er udført i lys marmor, men fås også i en grøn- og sort udgave.

19.495 kr. v/Trendbazar

© Trendbazar

Gubi TS Table - Gubi

Dette bord er en del af Table TS-serien, som tager udgangspunkt i 1930'ernes arkitektur og møbeldesign. Bordet findes i fire forskellige størrelser og med seks forskellige pladefarver.

4.995 kr. v/Xact

© Xact

Carrie - In Living

Smukt, minimalistisk sofabord med sort marmorplade og kobberfarvede metalben. Carrie er 50 cm højt, og kan benyttes både som sofa-, side- og sengebord.

2.595 kr. v/Trademax

© Trademax

Marble Table - Ferm Living

Enkelt lille marmorbord i en smuk, smaragdgrøn farve. Det kan både benyttes som sengebord, sidebord, sofabord- eller nøjagtig dét bord du ønsker. Sæt det sammen med andre små borde, eller lad det komme til sin ret helt alene.

1.799 kr. v/Luxoliving

Torano Marble - design af Timothy Oulton

Cool 70'er minimalisme og italiensk design i smuk kombination. Hvert enkelt spisebord er unikt i sin finish og i designet. Fås i fire størrelser og i seks forskellige farvekombinationer.

Pris fra 20.000 kr. v/Restorationhardware

© Restoration Hardware

Free Range Coffee Table - Blue Dot

Sofistikeret sofabord i valnød og marmor. En finish der siger spar-to. Bittesmå gulddetaljer og flot sort stålramme. Bordet fås også i en højere og smalle udgave som sidebord.

4.331,10 kr. v/Wayfair

© Wayfair