De bedste designfund lige nu

Vi er altid på udkig efter nye spændende design til hjemmet – her er de ting, vi er vilde med lige nu.

Vi er vilde med design – og vi elsker at vise de ting, vi er vilde med frem for dig og alle vores andre læsere. Derfor er vi altid på udkig efter spændende nyheder uanset hvor vi går og står: fra messer over pressemøder til diverse internationale trend-sites og magasiner. Og så plukker og udvælger vi det allerbedste til dig – og her er, hvad vi rigtig godt kan lide lige nu.

Lys uden kontakt og pære
© DCW Editions

ISP, udviklet af den 30-årige russisk-franske designer Ilia Sergeevich Potemine, er et lille stykke ingeniørkunst. Den tændes ved at trække det lysende rør ud, og lysstyrken reguleres, alt efter hvor langt man hiver det ud. ISP kan hænge enten vandret eller lodret, eller lægges på et bord eller en reol. 9995 kr., DCW Éditions/Roomstore.

Ude-inde-møbel går i sort
© Cane-line

Cane-line lancerede for et par år siden Elements-serien designet af Foersom & Hjort-Lorenzen, der består af rattan-møbler til indendørsbrug, og nu kommer der en helt ny kollektion i en flot matsort farve. Kollektionen består af lænestol, fodskammel, sofa og sofabord. Priserne starter ved 2899 kr. for lænestolen Curve og går op til 21.499 kr. for sofaen Sense, Cane-line.

Enkelt til hjemmekontoret
© Andersen Furniture

Designduoen byKato har designet D1 ud fra et ønske om at lave et skrivebord, der passer ind i både det moderne og det klassiske hjem. Bordet måler l 125 x b 70 x h 74 cm og fås med linoleum i tre farver. 7995 kr., Andersen Furniture.

Lundstrømsk keramik
© Raawii

I forbindelse med udstillingen om maleren Vilhelm Lundstrøm på Brandts i Odense og Kunsten
i Aarhus har designeren Nicholai Wiig-Hansen lavet serien Raawii inspireret af Lundstrøm. Serien består af en vase, en skål og en kande, der alle fås i to størrelser og farverne orange, pink, grøn, gul , grå og blå. Fra 350 kr., Raawii.

velpolstret klassiker

Jean Prouvés Standard er en klassiker, der i sit udtryk kombinerer nytænkende design med konstruktionsmæssig snilde: De brede bagben er udført, så de fører vægten ned i gulvet, mens forbenene er tynde, fordi de ikke skal bære nær så meget. Nu har Vitra for første gang ændret lidt på udtrykket ved at lave en polstret version, der bløder originalens hårdhed en smule op. Fra 6699 kr., Vitra.