Dansk markedsplads vil samle de mest eksklusive produkter i Europa på én platform

SPLISH samler alle luksusprodukter på én og samme platform. Således skal du ikke søge flere steder for at finde dine favorit klassikere og kunst.

SPLISH
© SPLISH

En verden af kunst og klassikere

Siden finanskrisen har salget på luksusprodukter været i en opadgående retning. Denne tendens har onlineshoppen SPLISH bemærket og har set potentialet i at samle de bedste produkter på én platform i stedet for, at kunderne skal søge vidt og bredt efter deres næste designerkøb.

Denne problematik forsøger virksomheden SPLISH at ændre på. SPLISH samarbejder med forhandlere og kunstnere fra hele verden for at sælge luksusvarer, originale værker samt at fremstille kunstplakater og rammer af højeste kvalitet.

SPLISH
© SPLISH

Kun de bedste

Hos SPLISH er der først og fremmest en ansøgningsproces, så man frasorterer uønskede forhandlere og produkter.

Fritz Hansens tidligere topchef i over 20 år, Jacob Holm, ser også fordele ved at handle på SPLISH:

– Forhandlere har typisk 10-100 produkter på deres varelager. Disse produkter kan SPLISH gange op med antal forhandlere, og dermed have et langt større sortiment end almindelige butikker, lyder det fra Jacob Holm.

– Kunderne har dermed større chance for at finde netop dét de søger på SPLISH, fortsætter den tidligere administrerende direktør i Fritz Hansen, der i dag arbejder som professionel bestyrelsesformand.

SPLISH
© SPLISH

Næste step: Europa

På nuværende tidspunkt har SPLISH kun danske håndplukkede partnerbutikker. Dog sigter markedspladsen på at få flere europæiske forhandlere tilknyttet platformen inden for den nærmeste fremtid.

Jacob Holm abonnerer særligt på SPLISH, fordi virksomheden ønsker at fokusere mere på storytelling, underholdning samt sikkerhed og garanti for kunderne.

– I modsætning til mange andre platforme, så sikrer SPLISH originalitet og garanti på varen, da produktet bliver sendt fra en CVR-registreret forhandler, som er håndplukket. Skulle der forekomme fejl, så kan SPLISH altid tage fat i forhandleren for at sikre den bedst mulige sikkerhed for forbrugeren, fortæller Jacob Holm.

Læs mere på deres hjemmeside

LÆS OGSÅ