Keepr Collective
© Keepr Collective

Kalder alle møbelelskere! Ny secondhand markedsplads for designermøbler

Snart er det muligt for danske møbelelskere at købe brugte designermøbler på en lækker og overskuelig måde - nemlig igennem platformen Keepr Collective.

Keepr Collective

I Europa bliver der hvert år smidt over 11 tons møbler ud, og derudover oplever en del designbrands at lagre hober sig op med overskydende og brugte møbler fra showrooms, 2. sortering og returvarer, som er svære at komme af med. Dette vil en dansk iværksætter-trio nu lave om på, og med støtte fra FDB Møbler lancerer de derfor nu platformen Keepr Collective.

Her kan du på en nem og overskuelig måde finde og købe smukke, overskydende og brugte designermøbler og dermed være med til at forlænge møblernes levetid.

Udvalget vil til en start blandt andet være design fra FDB Møbler, men platformen vil hele tiden blive udvidet med flere brands og møbler.

Keepr Collective FDB Møbler
© FDB Møbler

Nemt og overskueligt

Bag Keepr Collective står iværksætter-trioen Emma Lindroth, Per Rajendran og Kristine Rønde, der alle har baggrund inden for marketing. I flere år har de på første hånd oplevet, hvordan overforbrug er blevet en fast del af virksomheders og forbrugeres hverdag til stor skade for miljøet, og det gav dem lyst til at bruge deres kompetencer til at ændre på dette.

I Danmark er der en stor interesse for secondhand, men en stor del af os mener, at det kan være svært at finde og købe preloved møbler. Dette var startskuddet til Keepr Collective, som netop er skabt for at gøre det mere overskueligt og nemt at forelske sig og købe møbler med historie.

Keepr Collective gik i luften den 2. maj 2022. Læs mere her

LÆS OGSÅ