Dansk designikon fås nu i 14 nye farver

Det ikoniske design fra 60'erne findes nu i en nutidig farvepalette.

Bakkebord Base fra Bølling
© Michael Rygaard

Klassisk og ikonisk design

Den danske arkitekt Hans Bølling designede det ikoniske bakkebord tilbage i 1963. Oprindeligt blev bakkebordet, der produceres i Brdr. Krügers eget snedkerværksted i Værløse, udelukkende fremstillet med røde og sorte bakker. Sidenhen er der kommet flere farver til.

Nu tilføjes der endnu en smuk farvepalette, der indeholder 14 smukke farver, som er nøje udvalgt sammen med den 89-årige arkitekt, Hans Bølling.

Bakkebordet Clay fra Bølling
© Michael Rygaard
Bakkebordet Water fra Bølling
© Michael Rygaard

Nye inspirerende toner

De 14 nye farver er alle fordelt i par på syv forskellige bakker. Som noget nyt har alle bakker én farve på hver side. Farverne er desuden afstemt med træets naturlige nuancer, som skaber harmoniske- og bløde kontraster.

Bakkebordet Sunny fra Bølling
© Michael Rygaard
Bakkebordet Water fra Bølling
© Michael Rygaard

Funktionalitet og et personligt præg

Et enkelt og tidløst bord med funktionalitet i fokus. Man kan sætte sit eget personlige præg på det klassiske bord, da de to karakteristiske runde bakker af formbøjet træ og laminat kan vendes - dermed kan du selv vælge, om du ønsker kun at vise den ene farve eller at mixe de to. Dette giver mulighed for nemt at kunne give bordet et nyt udtryk.

Bakkebordet Clay fra Bølling
© Michael Rygaard

Miljøvenligt design

Bordet er nemt at samle, og så kan det foldes sammen igen helt uden værktøj. Pakken med bordet kommer i en flat-pack, som også er mere miljøvenligt.

Det runde bord er 50 cm i diameter og 55 cm højt. Udover alle farverne kan du også vælge om træet skal være i eg, røget eg, valnød, bøg eller i sortlakering.

Prisen på bakkebordet er fra 4.145 kr og du kan finde bordet med de nye farver her.

LÆS OGSÅ