BO BEDRE anbefaler: De bedste designnyheder

Disse lækre nyheder er alle i afdæmpede og neutrale farver, som passer perfekt ind i det skandinavisk indrettet hjem.

Fransk-svensk samarbejde
© Designhouse Stockholm

Ram er designet af den svenske designer Frederik Färg og den franske ditto Emma Marga Blanche. Det giver stolen et spændende udtryk, hvor det nordiske er blandet op med lidt fransk poesi. Begge designere er optaget af tekstiler og deres virkning på design – hvilket man tydeligt ser på Ram. 10.900 kr., Designhouse Stockholm.

Markant barstol
© Novel Cabinet Makers

Avenue-barstolen skiller sig ud fra mængden med sit markante design, hvor alle overflødigheder er pillet væk. 3700 kr., Novel Cabinet Makers.

Skabt til couchsurfing
© Cappellini

Mill Home er designet af Giulio Cappellini, som havde det omsiggribende fænomen couchsurfing i tankerne, da han tegnede den. Det er en modulsofa, hvor de enkelte elementer frit kan sammensættes. Fra 60.000 kr., Cappellini.

Retro-spejlet
© DCW/Roomstore

Franske DCW er kendte for deres lamper, men laver nu også spejle. Det sker, fordi DCWs ejer gennem flere år er kommet i en butik, hvor han har forelsket sig i de spejle, der blev brugt i indretningen. Derfor begyndte DCW at bruge dem på messer. 4950 kr., DCW/Roomstore.

Relancering til gulvet
© Zero

Silo Floor, der er designet af Note Design Studio, er en funktionel standerlampe, der er dekorativ og markant uden at fylde hele rummet. Fås i sort, hvid, abrikos, elfenben og grå. 4200 kr., Zero.