Bliv opdateret på det nyeste nye!

Sofa, stol eller bord? Find de hedeste designnyheder lige her.

Kærlighed ved første blik – eller?
© Salvatori Stone

Love me - Love me not, hedder dette massive marmorbord. Det er designet af Michael Anastassiades og udført i massivt italiensk marmor, der, trods det enkle udtryk, har krævet meget arbejde at skære til i de runde former. H 50 x diam. 45 cm, 29.750 kr., Salvatori Stone.

Genfortolket: klassiker i sarte farver
© Baleri Italia/Connox

Hannes Wettsteins nyklassiske Bill-lounge-sofa fra 1994 har fået nyt liv i en lounge-udgave med en ny sart farvesætning. Genfortolkningen er udført af Baleri Italias nye art director Aldo Parisotto, som er sluppet godt fra den udfordring, det kan være, at pille ved et klassisk design.
Pris på forspørgelse, Baleri Italia/Connox.

Semitransparent
© Kristina Dam

Grid Cabinet er et enkelt og flot kabinet-skab, der kan bruges både i stue, soveværelse og entré. Det er udført i sort metal med semitransparente døre og har en marmor-plade på toppen. H 132 x b 46,7 x 76 cm, 13.800 kr., Kristina Dam.

Moderne kunst i form af en stol
© House of Finn Juhl

I 1948 designede Finn Juhl en stol i forbindelse med en MoMA-konkurrence. Stolen blev nr. 2 efter den berømte Eames-stol, og gik derefter i glemmebogen. Nu er den endelig relanceret som The Modern Art Chair. 4830 kr., House of Finn Juhl.

Lille spejl på væggen ... Hvad er bedst -  guld eller sølv?
© Reflections Copenhagen

Daytona er et spejl, hvor du selv vælger, om du vil se dig selv i et gyldent skær eller ej. Det vendbare spejl har guld på den ene side og sølv på den anden og sider samt top i grøn. H 39 x b 28 x d 13,5 cm, 2795 kr., Reflections Copenhagen.

Rundt og kantet
© C/RO

Ro Dining Table er et alsidigt bord, der kan anvendes både ude og inde. Det er lavet i pulverlakeret metal med en glasplade, der svæver let over rammen. Fås også i rød, 33.900 kr., C/RO.