Anerkendt udstilling med royale forbindelser

Snedkernes Efterårsudstilling er under protektion af HKH Kronprins Frederik.

Møbeludstilling

Snedkernes Efterårsudstilling er en eksperimenterende platform for udvikling og eksponering af nutidig dansk møbeldesign, for hvilken HKH Kronprins Frederik er protektor.

– Sammenslutningen fungerer som laboratorium for nytænkning i fremtidige møbeltyper og koncepter, lyder det fra foreningens vedtægter.

Hvert år udstiller designere deres kreationer og hvert år udstilles møblerne et nyt sted. I år foregår udstillingen på det imponerende Thorvaldsens Museum i København.

Snedkernes Efterårsudstilling 2018

Ved dette års SE, som udstillingen ofte kaldes, er temaet "Mono". Med dette tema skabes der en udstilling, som både udfordrer og understreger de enkelte designeres personlige budskaber, da udstillingen består af ensfarvede eller monokrome møbler. Med mono som temaer, kommer designernes håndværksmæssige forståelse i fokus.

I år er designerne rigtigt blevet udfordret: I det monokrome møbels design er det kun tilladt at benytte sig af én af de udvalgte farver fra udstillingsstedets særlige palet. Som nævnt er årets lokation Thorvaldsens Museum. Videre skal møblerne holde sig inden for målene 90 x 90 cm., for at sikre udstillingen et homogent flow.

Udstillingen løber fra 2. november – 9. december 2018.

Du kan læse mere om Snedkernes Efterårsudstilling her.

© Torben Petersen / SE 2018
© Torben Petersen / SE 2018
© Torben Petersen / SE 2018