Andersen Furniture lancerer ny serie af træfigurer med en særlig tanke

Med de nye træfigurer kan du være med til at gøre en forskel for miljøet.

© Andersen

En kærlig omtanke for miljøet

Den kærlighed som vi giver vores planet, har aldrig været større. Nu giver Andersen Furniture deres bud på, hvordan vi kan hjælpe klimaet og vores planet endnu mere.

Andersens Furnitures nye kollektion, My Tree, tager nemlig udgangspunkt i det miljømæssige aftryk som produkter sætter på vores verden. Tankerne bag produktet er at det skal være et dekorative produkt til indretningen og samtidig være med til at gavne det globale klima.

For at hjælpe vores klode har de indgået et samarbejde med Globale Climate Institute og WeForest.

Serien, My Tree, består af tre smukke og dekorative træer lavet i europæisk lindetræ. Hvert træ symboliserer et bestemt træ. Samlingen består af et egetræ, en cypress og et kastanjetræ.

© Andersen Furniture

Lokation af dit træ

Når man køber en af træfigurerne fra serien, My Tree, plantes der samtidig et træ i Khasi Hills i Indien. Formålet med at plante et træ ved hvert køb er at få reduceret CO2 udledningen. Derudover skal projektet også bidrage til at få genetableret 2.800 hektar skov og plantning af mere end 2.330.000 træer i Indien.

Ved hvert køb af de dekorative træfigurer medfølger et certifikat med koordinaterne på, hvor ens træ bliver planet. På den måde bliver købet mere personligt og man er med til at gøre noget godt for verden.

Den lille smukke samling af træfigurer kan enten stå sammen eller hver for sig. Du kan købe træfigurerne her til 399,95 kr.

© Andersen Furniture

LÆS OGSÅ