Stilrene barvogne til hele hjemmet

Barvognen kan bruges i alle husets rum, og er et alsidigt møbel, som kan bruges på flere måder i indretningen. Vi har samlet nogle af de flotteste barvogne på markedet.

© Foto: Nordal

Nordal

JUNGLE bordet er speciel, fordi det har en oval form. Det smukke ved bordet er de to marmorbordplader, hvor marmoreringen er i brune og sandfarvede nuancer. Stellet fås i sort og i antik guld-farve, som ses på billedet. H 80 x d 48 x b 74 cm., Nordal.

Barvognen på tilbagetogt

Barvogne kan bruges til meget forskelligt. I gamle dage var barvogne et uundværligt møbel, og det var bedre kendt som servingsvogne. Her var det tjenestefolk, som kørte drinks ind og serverede dem for gæsterne. I en lang årrække har barvogne været af mode, men nu har de fået en kærkommen tilbagevending.

© Foto: GUBI

GUBI

Den ungarske designer Mathieu Matégot (1910-2001) designede i 1950’erne en række klassikere. Denne barvogn, som danske Gubi har relanceret, er enkel, men alligevel fyldt med detaljer. H 74 x d 66 x b 55 cm, 5095 kr., Gubi. Den øverste hylde kan fås i 6 forskellige farver.

Fleksible funktioner

Barvognen udkommer både med og uden hjul, hvilket også gør, at de kan bruges i flere sammenhænge og ikke udelukkende til at udstille alkohol og smukke krystalglas på. Udover at have det stående i stuen som et åbent barskab, så kan både bruges som et sidebord til sofamøblementet, i entréen eller på toilettet, hvor du kan have blomster og nips ting stående. Du kan også bruge det til ekstra opbevaring i køkkenet eller soveværelset.

Vi giver dig her nogle bud på barvognen, som kan stå helt stilrent samt nogle udødelige klassikere.

© Verner Panton

Verner Panton

Danske Verner Panton (1926-1998) designede Barboy, som oprindeligt er ment som et barskab, hvor du har flaskerne stående forneden, glassene i midten og tilbehør liggende foroven. Panton var én af de mest farverige skikkelser inden for dansk arkitektur og designhistorie. Og Barboy findes i hvid, sort, orange og blå. H 72.5 ø 38 cm. 7195 kr., Verner Panton.

© Foto: House Doctor

House Doctor

Use Rullebord fra House Doctor kommer i et enkelt og stilfuldt design, og er lavet af stål med et lag af mat sort lak. Det som skiller sig ud ved Use er, at bordet har en indbygget bladholder, som giver bordet et ekstra touch. H 75 x d 35 x b 35 cm. 1105 kr., House Doctor.

© Foto: Cosy Living

Cosy Living

Anne barvogn fra Cosy Living er fremstillet i jern og på hjul, den er elegant med to mørklagte glasplader. Du finder flere barvogne i flere former, men vognen her har et klassisk udtryk ved at være firkantet med rene linjer. H 60 x d 42 x b 60 cm. 2990 kr., Cosy Living.

© Foto: Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

Barvognen Villads fra Broste Copenhagen har et blødt og rundt design, som kan bruges til en elegant hjemmebar. Bordet er lavet af messingbelagt jern og er pyntet med to hylder i glas. H 70 x d 40 b 73 cm. DKK 4,477.50 kr., Broste Copenhagen.