5 kunst- og design-events, vi glæder os til

Er du kunst- og designelsker, som vi er? Så vil du ikke gå glip af følgende events.

CHART ART FAIR 2019

© Niklas Vindelev

CHART

Efter et år med nedlukninger på kunstscenen vender CHART stærkt tilbage på Charlottenborg i hjertet af København - og samler kunstnere, gallerister, kunstprofessionelle og kunstentusiaster til en 3-dages fejring af den nordiske kunstscene.

Kunstmessen præsenterer i år en række nye initiativer, der styrker samarbejde og udvikling på tværs af kunstscenen.

Du kan blandt andet opleve 26 nordiske gallerier og 11 kunstnerdrevne udstillingssteder. Her kan du gå på opdagelse i udendørs kunst-, design- og arkitekturinstallationer og være med til talks, performances og musikoplevelser.

Eventet finder sted fra den 27. august til den 29. august på Charlottenborg i København.

Læs mere om eventet her.

© Flid

Flid

Til oktober åbner Nørrebrohallen dørene for et vaskeægte kunst- og designmarked, og vi kan næsten ikke vente!

Flids Efterårsmarked finder sted den 9. og 10. oktober - og her får du rig mulighed for at se og købe kunst, design og håndværk skabt ud fra bæredygtige principper. What's not to like?

Du kan læse meget mere om Flids Efterårsmarked her.

FindersKeepers

FindersKeepers er en enhver design- og kunstelskers slaraffenland!

Til FindersKeepers' events kan du forvente at møde spirende designtalenter inden for alt fra beklædning og møbeldesign - til keramik, smykker og kunst.

Derudover er FindersKeepers' markeder det oplagte sted, hvis du både ønsker at købe nyt og unikt design, men også hvis du elsker at møde designere med noget på hjerte og komme helt tæt på selve designprocesserne og detaljerne.

Det næste marked finder sted på Godsbanen i Aarhus den 11. og 12. september fra kl. 11.00 - 17.00.

Du kan sikre din billet her.

© 3 Days of Design

3 Days of Design

Når efteråret begynder at titte frem, betyder det også, at den københavnske designfestival, 3 Days of Design, løber af stablen.

3 Days of Design er hvert år et højdepunkt for os hos BO BEDRE - og begivenheden skuffer aldrig.

Festivalen er - som navnet antyder - propfyldt med design, men også masser af forskellige events. Selvom det er Danmarks største designbegivenhed, er det også åbent for offentligheden, så alle designentusiaster har mulighed for at besøge det brede udvalg af showrooms, udstillinger, pop-up events, workshops og designtalks.

– Nu, mere end nogensinde, er det afgørende at bevare vores forbindelser og vores engagement. Jeg ser frem til, at 3 Days of Design endnu engang kan blive stedet, hvor vi støtter hinandens initiativer, og hvor vi oplever inspirerende designs, siger Signe Byrdal Terenziani, administrende direktør for 3 Days of Design.

Designfestivalen løber fra den 16. september til den 18. september i København.

Bliv klogere på 3 Days of Design ved at se skemaet for designfestivalen her.

© Enter Art Fair - Marie Munk

Enter Art Fair

Enter Art Fair er en nyere og meget ambitiøs international kunstmesse i Norden, det blandt andet har Artland på partnerlisten - og som vi danskere er så heldige at opleve igen i år.

Denne gang finder kunstmessen sted i det populære Nordhavn.

Enter Art Fair er den eneste kunstmesse, der året rundt forbinder kunstnere og gallerier med kunstsamlere og andre kunstelskere i en ubegrænset global skala.

Enter Art Fair finder sted den 26. august til den 29. august - og du kan læse meget mere om kunstmessen her.