4 flotte nyheder fra Warm Nordic i fransk flet

Hvis du også faldt for IKEAs populære Stockholm-skab, så er denne kollektion lige noget for dig.

Skab i fransk flet og træ
© Warm Nordic

De fire nyheder

Warm Nordic udvider deres populære Be My Guest serie med henholdsvis et skab, et barskab, en barstol samt en skammel, der alle matcher den nordiske stil, som seriens øvrige design er kendetegnet ved.

Flot barstol i fransk rørflet
© Warm Nordic

Et tidløst formsprog og klassiske materialer

Be My Guest serien er karakteriseret ved et tidløst formsprog samt klassiske materialer såsom fransk rørflet, træ og metal som sikrer en varm udstråling. Kollektionens nye design har et let visuelt udtryk og kan bruges i flere af boligens rum.

Barskab i fransk flet med sorte detaljer
© Warm Nordic
Skab i fransk flet og træ
© Warm Nordic

Fokus på funktionalitet og design

På trods af det lette udtryk er de to skabe rummelige, og de indbyder samtidig til at stille bøger, planter og interiør til skue som et hyggeligt stilleben.

Den unikke og elegante barstol passer perfekt til enhver bardisk, mens skamlen er tænkt som en ekstra siddeplads, der ikke fylder meget ved bordet.

Flot og praktisk skammel i fransk rørflet
© Warm Nordic
Barskab i fransk flet og sorte detaljer
© Warm Nordic

Designeren bag

De fire nyheder er alle designet af danske Charlotte Høncke, der er uddannet industriel designer og designeren bag hele Be My Guest kollektionen.

Udover de fire nye designs består Be My Guest kollektionen af en række spiseborde med dekorative kakler samt tre flotte bænke, der kan bruges alene eller sammen med spisebordene.

Du kan finde hele Be My Guest serien her.