4 bløde loungestole, vi drømmer om

Hver måned deler vi på BO BEDRE masser af inspirerende nyheder, og denne gang har vi udvalgt 4 loungestole, vi drømmer om at have stående derhjemme.

Kvilt Fåtölj fra Gärsnäs
© Gärsnäs

Quiltede nyheder

Kvilt er en ny møbelserie fra svenske Gärsnäs, bestående af en sofa, en puf og en lænestol, designet af Nina Jobs, der har ladet sig inspirere af de velkendte dunveste. Lænestolen har ben i ask og aftageligt betræk i tekstil eller læder.

Vejledende pris: 22.805 kr.

Du finder lænestolen her

Comb loungestolen
© Kristensen & Kristensen

Elegant ryg

Comb-loungestolen er en moderne klassiker designet af Cecilie Kamp for Kristensen & Kristensen. Navnet refererer til stolens kamlignende ryg. Stolen har en bærende konstruktion af massivt træ i kombination med vendbare hynder med aftageligt betræk.

Fås i 10 forskellige træfarver i ask og eg og hynder i læder eller tekstil.

Vejledende pris: 8399 kr.

Find forhandlere af loungestolen her

Letvægtsloungestol for Thonet designet af Sebastian Herkner
© Thonet

En tilføjelse til Thonet-kollektionen

Sebastian Herkner har designet en letvægtsloungestol for Thonet. Stolen, der har fået nummer 119, har potentiale til at stå i egen ret i en stue eller i grupper i fx en lobby. Den tyske designer har arbejdet i krydsfeltet mellem innovation og tradition, og der er tydelige referencer til Thonets historiske kollektion.

Vejledende pris: 8390 kr.

Find loungestolen her

Loungestol fra MENU
© MENU

Bløde kanter

Menu har lanceret Tearoom Lounge Chair, designet af Nick Ross. Det lille praktiske og bløde møbel er en del af Tearoom-kollektionen, men kan anvendes i flere sammenhænge.

Lounge Chair, €2.980, MENU

LÆS OGSÅ