Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

3 måder at gøre dit hjem mere intelligent på

Annonce Det smarte hjem er ikke længere noget, der kun findes i fremtiden. I dag er det nemlig muligt at koble mange af hjemmets elementer op til teknologi, der gør hverdagen nemmere

Teknologi og indretning lyder måske som to meget forskellige ting, der ikke passer sammen. Men i dag kan du med teknologi optimere din indretning, så dit hjem kan styres fra en konsol - eller måske endda helt af sig selv. Endda helt uden, at man kan se teknologien.

Hvis du gerne vil gøre dit hjem smart og mere intelligent, er det faktisk ikke så svært, som det ellers kan lyde. Der er nemlig mange muligheder for at forsøde tilværelsen i hjemmet med teknologi, der giver din indretning et snert af fremtiden - fra lys og lyd til gardiner og rengøring

© Luxaflex - Styling Bregje Nix

Stemningsfyldt belysning uden kontakter

Ethvert hjem har brug for et godt lysindfald og masser af lyskilder. Udover de praktiske årsager understøtter det nemlig stemningen i dit hjem. Før i tiden var der to muligheder – skal det være slukket eller tændt?

I dag er der uendelige muligheder for at skabe lige præcis den ønskede belysning, da flere og flere producenter tilbyder el-pærer, der er koblet op på en app, hvor du kan skræddersy lyset i dit hjem i hvert et rum.

Få lamperne i soveværelset til at tænde i takt med solen om morgenen, så du vågner behageligt og mere naturligt. Understøt det med Luxaflex PowerView, som kan få dine gardiner til at køre op i takt med solen. Eller vælg forskellige farver til lamperne, når du holder fest eller gør dit hjem tyverisikkert ved at indstille lyset til at at tænde og slukke, mens du er på ferie.

© Luxaflex - Styling Bregje Nix

Stå op med solen

Hvem havde troet, at noget så simpelt som gardiner kan gøres intelligente? Den nyeste teknologi fra Luxaflex, der i 1951 opfandt de populære aluminiums-persienner, gør det muligt at få dine gardiner til helt automatisk at lukke solens lys ind i soveværelset, når du vågner.

PowerView-teknologien er en intelligent og enkel styring af gardiner skabt af Luxaflex, som selv udregner tidspunkter for, hvornår dagens første og sidste solstråler rammer, så du kan indstille gardinerne til følge dagens rytme. Det hele styres med en brugervenlig og lækker Pepple fjernbetjening eller PowerView app til telefonen, så du hele tiden har mulighed for at tilpasse indstillingerne efter dine behov.

Med Duette gardinerne fra Luxaflex kan du vælge mellem 14 helt nye vævserier i forskellige mønstre og farver. På den måde kan du forene elegant design og høj funktionalitet, så dit hjem syner smukt og tænker selv, helt uden synlig teknologi til at forstyrre øjet.

© Luxaflex

© Luxaflex

© Luxaflex - Styling Bregje Nix

Skab behageligt indeklima

Oplever du fugt eller tung luft i hjemmet, kan du med ny teknologi få et device helt automatisk til at overvåge og styre indeklimaet i alle hjemmets rum. Forskellige producenter tilbyder produktet, som kan være med til at skabe et bedre og sundere indeklima derhjemme, som du hele tiden vil kunne følge med i fra din smartphone.

Du kan også forbedre dit indeklima med gardiner. Luxaflex Duette er opbygget i to lag med luftlommer, som har en isolerende effekt – hvad enten det er varmt eller koldt udenfor. På den måde kan du få en billigere elregning, bedre indeklima og forbedre akustikken i dine rum.

Selvom fremtiden er landet, skal du ikke være bange for stål og rumskibe. Der er masser af hygge og eksklusivt design tilpasset med brugervenlig teknologi, som kan gøre hverdagen markant nemmere.

Håndplukket til dig