Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Showrooms du skal opleve under 3 Days of Design

Det er en unikt mulighed for at udforske steder, du ellers aldrig ville komme.

Oplev København som design-by

Under 3 Days of Design er hele byen forvandlet til et design-mekka – og i løbet af de tre dage kan du opleve nye steder.

Vi anbefaler dig at besøge nogle af de store design-spilleres showrooms: Det er en god mulighed for dig, der er nysgerrig på design, men det kan også være en imponerende oplevelse, selvom du ikke er den store design-entusiast.

Her giver vi dig vores anbefalinger til de showrooms, som du burde opleve under 3 Days of Design.

© Fredericia Furniture

Fredericia Furniture: Byens bedste udsigt

Der er ikke mange, der kan prale af et rooftop showroom – men det kan Fredericia Furniture. Deres showroom er fordelt på 1100 kvm på to etager: Der kan besøgende opleve danske designklassikere, nyde den flotte udsigt fra 4 sal og gå på opdagelse i nyere dansk design.

Læs mere her.

Adresse:

Løvstræde 1, 4
1152 København

Grand opening: Anker & Co

Under 3 Days of Design åbner Anker & Cos nye showroom på Dampfærgevej, og dermed vil et smut forbi stedet gøre dig til en af de første, som oplever det. Anker & Co repræsenterer en række internationale belysningsbrands, og i deres showroom har man mulighed for at se og få demonstreret det sidste nye inden for moderne belysning.

Læs mere her.

Adresse:

Dampfærgevej 13
2100 København Ø

© Louis Poulsen

Nyt showroom i ældre, charmerende rammer: Louis Poulsen

Den danske lampe-gigant har fået nyt showroom og hovedkvarter i Kuglegården på Holmen. I de charmerende gamle bygninger har Louis Poulsen indrettet deres showroom, som er åbent for offentligheden. Videre befinder det sig i et smukt og kreativt område, som i sig selv er en tur værd.

Læs mere her.

Adresse:

Kuglegårdsvej 19-23
1434 København K

En unik mulighed: Ambassaderne i København

Du har muligheden for at besøge flere ambassader i København, da de under 3 Days of Design åbner dørene for offentligheden. Du kan blandt andet opleve unikt design fra de forskellige lande, få et eksklusivt kig ind i de flotte ambassade-bygninger og opleve danske designbrands, der i anledningen har allieret sig med ambassaderne.

Følgende ambassader er åbne under 3 Days of Design:

Estlands ambassade.
Den franske ambassade.
Den italienske ambassade.
Den portugisiske ambassade.
Den slovenske ambassade.
Den spanske ambassade.
Den svenske ambassade.
Den schweiziske ambassade.

Håndplukket til dig