Showrooms du skal opleve under 3 Days of Design

Det er en unikt mulighed for at udforske steder, du ellers aldrig ville komme.

Oplev København som design-by

Under 3 Days of Design er hele byen forvandlet til et design-mekka – og i løbet af de tre dage kan du opleve nye steder.

Vi anbefaler dig at besøge nogle af de store design-spilleres showrooms: Det er en god mulighed for dig, der er nysgerrig på design, men det kan også være en imponerende oplevelse, selvom du ikke er den store design-entusiast.

Her giver vi dig vores anbefalinger til de showrooms, som du burde opleve under 3 Days of Design.

© Fredericia Furniture

Fredericia Furniture: Byens bedste udsigt

Der er ikke mange, der kan prale af et rooftop showroom – men det kan Fredericia Furniture. Deres showroom er fordelt på 1100 kvm på to etager: Der kan besøgende opleve danske designklassikere, nyde den flotte udsigt fra 4 sal og gå på opdagelse i nyere dansk design.

Læs mere her.

Adresse:

Løvstræde 1, 4
1152 København

Grand opening: Anker & Co

Under 3 Days of Design åbner Anker & Cos nye showroom på Dampfærgevej, og dermed vil et smut forbi stedet gøre dig til en af de første, som oplever det. Anker & Co repræsenterer en række internationale belysningsbrands, og i deres showroom har man mulighed for at se og få demonstreret det sidste nye inden for moderne belysning.

Læs mere her.

Adresse:

Dampfærgevej 13
2100 København Ø

© Louis Poulsen

Nyt showroom i ældre, charmerende rammer: Louis Poulsen

Den danske lampe-gigant har fået nyt showroom og hovedkvarter i Kuglegården på Holmen. I de charmerende gamle bygninger har Louis Poulsen indrettet deres showroom, som er åbent for offentligheden. Videre befinder det sig i et smukt og kreativt område, som i sig selv er en tur værd.

Læs mere her.

Adresse:

Kuglegårdsvej 19-23
1434 København K

En unik mulighed: Ambassaderne i København

Du har muligheden for at besøge flere ambassader i København, da de under 3 Days of Design åbner dørene for offentligheden. Du kan blandt andet opleve unikt design fra de forskellige lande, få et eksklusivt kig ind i de flotte ambassade-bygninger og opleve danske designbrands, der i anledningen har allieret sig med ambassaderne.

Følgende ambassader er åbne under 3 Days of Design:

Estlands ambassade.
Den franske ambassade.
Den italienske ambassade.
Den portugisiske ambassade.
Den slovenske ambassade.
Den spanske ambassade.
Den svenske ambassade.
Den schweiziske ambassade.