© shutterstock

Streaming i stuen: Få adgang gennem dit mobilabonnement

Er du træt af dyre TV-pakker, og vil du gerne spare penge på dine streamingtjenester? Så kan du overveje at skifte til et mobilabonnement med flere streamingtjenester inkluderet. Udover at spare penge giver det dig mulighed for at skræddersy din underholdning og gøre stuen klar til den ultimative streamingoplevelse for hele familien. Læs med her, og find ud af, hvordan du kan få mere ud af dit mobilabonnement.

Skift mobilabonnement, og gør stuen klar til streaming

Streaming er populært. Det er nemlig bekvemt og giver dig mulighed for at se dine yndlingsprogrammer og favoritserier, når det passer dig. Det traditionelle flow-TV er efterhånden blevet udskiftet i mange hjem, og streaming er blevet en populær aktivitet for alle aldre – store som små. Det særligt smarte ved streaming er nemlig, at du kan undgå at betale for en dyr TV-pakke med kanaler, du alligevel aldrig ser. I stedet kan du frit vælge de streamingtjenester, der passer til dine behov.

Hvis du også er storbruger af streaming ligesom resten af alle danske husstande, så er det værd at overveje et mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet. Flere og flere mobilselskaber tilbyder nemlig denne type abonnementer, hvor du kan slå mobil og streaming sammen.

Få streamingfavoritter for hele husstanden

Du kan sikkert nikke genkendende til, at der er forskellige præferencer i husstanden for, hvad skærmen skal vise. Men med et mobilabonnement, hvor streamingtjenester er inkluderet kan alle i husstanden få adgang til deres streamingfavoritter.

Sådan et abonnement kan nemlig give adgang til en bred vifte af populære tjenester fyldt med indhold, der spænder fra sjove komedieserier til fængende realityprogrammer. Du kan typisk vælge mellem de klassiske tjenester som HBO Max, Viaplay og TV 2 Play og dermed selv skræddersy dit abonnement, så det passer til hele familiens behov. Er familien mere til lydbøger, har i muligheden for at sammensætte mobilabonnement med mofibo.

Få mere ud af dit mobilabonnement

Flere og flere mobilselskaber tilbyder, at du kan tilkøbe adgang til populære streamingtjenester, og det bliver også mere og mere populært blandt brugere – én af dem er CBB. En af de helt store fordele ved at samle det hele ét sted er, at du kan spare penge. I stedet for at skulle betale for abonnementer til flere forskellige streamingtjenester, kan du altså vælge et mobilabonnement, der inkluderer adgang til dine foretrukne tjenester. Med CBB MIX betaler du det samme for et valgfrit mobilabonnement og sparer samtidig penge på dine streamingtjenester.

Med CBB MIX kan du eksempelvis frit mixe minimum to streamingtjenester med et valgfrit mobilabonnement. Det er fleksibelt, og det smarte er, at du kan tilpasse abonnementet løbende, hvis dine behov ændrer sig af den ene eller anden grund.