Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nu kan du købe en middelalderlandsby med slot i Italien

En landsby, olivenmarker, et slot, et klokketårn og en restaurant ... Det er noget af en pakkeløsning, som er til salg i Umbrien for 55 millioner kroner. Er du fristet, så læs om Castello Dis Sismano her.

© Douglas Elliman Real Estate

Middelalderlandsby med slot til salg i Italien

Det kan få landlord-drømmene til at blusse op hos den selv den mest ydmyge. I hjertet af Italien ligger et slot, Castello Dis Sismano, der er som taget ud af serien Game of Thrones, og det er til salg efter mere end halvandet tusinde år i samme families eje.
Men ikke nok med det - til den umbriske ejendom hører en middelalderlandsby med klokketårn, rustikke huse og en restaurant.
Pakken koster 55 millioner kroner og er smidt på markedet af Douglas Elliman Real Estate.

Sismano-slottet ejet af magtfuld slægt med to paver

Sismano-slottet råder over mange hektarer jord, herunder 18, ja 18!, olivenmarker. Selve landsbyen består af en række landejendomme og mindre villaer, alle i den krumbøjede middelalderstil.

Og middelalderfesten stopper ikke der. Sismano har været ejet af Corsini-slægten i 1054 år, og denne familie har blandt andet fostret to paver. Ikke småting, stenmurene kan berette om.

Håndplukket til dig