Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nu kan du booke et Indisk kongeslot på Airbnb

Drømmer du om at vågne op som en ægte Indisk prinsesse? Her får du muligheden.

© Airbnb

© Airbnb

Det første kongeslot på Airbnb

Nu er det for første gang muligt via Airbnb at booke et ophold udover det sædvanlige på et kongeslot.

Det ikoniske Chandra Mahal-palads beliggende i hjertet af den indiske by Jaipur, udbyder nemlig en eksklusiv suite, som giver dig en komplet royal oplevelse.

Bygningen er kendt for dets helt særlige og ekstravagante udsmykning. Forestil dig dekadente lysekroner, sandstensvægge malet i guldstøv, håndvævede tæpper, et museum og frodig have, hvor du kan indtage morgenmaden helt idyllisk.

Med den såkaldte Gudliya-suite får du, udover enestående omgivelser, din egen butler, en overdådig terasse med en udsøgt udsigt, luksuriøst badeværelse, indendørs pool og dit eget loungeområde.

© Airbnb

© Airbnb

Hans kongelige højed Maharaja Padhmanabh Singh.

Indisk gæstfrihed

Værten er selveste hans kongelige højhed, Maharajah Padmanabh Singh. I 2011 overtog han både det smukke sandstens-palads og titlen efter sin bedstefar.

I en alder af blot 21 år forsøger han nu at gøre en forskel og efterleve den typiske Indiske gæstfrihed.

– Mine egne rejser med Airbnb har fået mig til at føle mig velkommen i nye byer og kulturer, og jeg er ivrig efter at dele indbegrebet af indisk gæstfrihed med andre, siger Hans Højhed Maharaja Padhmanabh Singh.

Alt overskud skal gå til en lokal organisation, der har til formål at hjælpe kvinderne i landdistrikterne i Rajasthan.

Suiten kan bookes fra den 23. november 2019 lige her.

© Airbnb

Håndplukket til dig