Derfor er dette franske slot verdensberømt

Det australske par Craig og Karina Waters har adopteret et forældreløst slot i Sydfrankrig og gjort det til en enestående smuk attraktion.

Chateau fra 1600-tallet med egen Instagram-profil

Chateau de Gudanes har muligvis haft besøg af Ludvig d. 14., i hvert fald blev det opført i samme periode, som den dekadente solkonge regerede i Frankrig.

I dag vugger ingen pudderparykker rundt i de gigantiske sale, men det er stadig et storslået sted, omend tidens tand har taget sine store lunser af det imponerende chateau.

For knap fire år siden fik slottet imidlertid besøg af et australsk par, Craig og Karina Waters, som blev målløse over, at så udsøgt et byggeri kunne ligge forældreløst hen i det sydfranske landskab.
De overtog i følge Architectural Digest ejendommen og gik i gang med et nærmest umuligt restaureringsprojekt. Slottet skulle istandsættes bid for bid.

Chateau de Gudanes ligger i det dånende smukke landskab tæt på landsbyen Château-Verdun og har gennem de seneste år opnået berømmelse takket være Waters-parrets store arbejdsindsats. Stedet har for eksempel 220.000 følgere på denne Instagram-profil.
Genopbygningen foregår blandt andet ved hjælp af udlejningsprojekter og workshops, hvor gæsterne deltager i istandsættelsen.
Herunder kan du se nogle af de fantastiske fotos fra Château de Gudanes.