Neel Rønholt stue lejlighed christianshavn til salg spisebord spisestue danbolig
© DanBolig

Neel Rønholt sælger sin drøm af en Christianshavner-lejlighed

Lejligheden er virkelig et kunstnerhjem med en utrolig charme og en helt særlig atmosfære om sig - ligeom Neel Rønholt selv.

Den skønne lejlighed emmer af charme og atmosfære, og hvis væggene kunne tale, har man nok ikke fantasi til at forestille sig, hvilke historier der ville blive fortalt. Lejligheden er fra 1905 og ligger blot et stenkast fra Christianhavnskanal, der løber gennem nabolaget.

Neel Rønholt stue lejlighed christianshavn til salg spisebord spisestue danbolig
© DanBolig

Gennem den lyse og rummelige lejlighed skaber det naturlige plankegulv en flot kontrast til de hvide vægge og den farverige indretning. Lejlighedens stue har et helt fantastisk lysindfald, der blot bliver forstærket af det høje loft og den rummelige atmosfære.

Neel Rønholt stue lejlighed altan
© DanBolig

Lejligheden byder også på en stor, sydvendt altan med udsigt til det mangfoldige liv på Christianshavn. Bag de brostensbelagte gader og de farverige nabohuse ligger Københavns Volde, der giver en unik kombination af den rolige natur og storbyens pulserende liv, hvor alt er indenfor rækkevidde.

Neel Rønholt køkken lejlighed køkkenindretning christianshavn til salg danbolig
© DanBolig

Køkkenet er holdt i lyse farver, der giver et roligt indtryk, hvor der er plads til både hverdagens rutiner og weekendens fest og farver. Der er en fin blanding af ældre, rustikke elementer og moderne indslag, hvilket går hånd i hånd med lejlighedens atmosfære.

entre gang neel rønholt lejlighed christianshavn
© DanBolig

Det første der møder en, når man bliver budt velkommen i lejligheden, er en rummelig entré med god mulighed for opbevaring, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum.

badeværelse neel rønholt christianshavn lejlighed
© DanBolig

Badeværelset har et helt simpelt udtryk med klinker på både gulv og væg. På trods af lejlighedens beliggenhed er badeværelset lyst og rummeligt med en reel bruseplads, hvilket ofte er ønsketænkning i indre København.

soveværelse neel rønholt lejlighed til salg christianshavn danbolig
© DanBolig

Lejligheden er med sine to soveværelser oplagt til den lille familie, der ønsker at bo centralt. Værelserne er også holdt i lyse nuancer, der giver god plads til en spraglet og farverig indretning med masser af personlighed.

soveværelse neel rønholt lejlighed til salg christianshavn danbolig
© DanBolig

Ønsker du at få mere information om den skønne Christianhavner-lejlighed, så kan du læse mere om lejligheden her eller kontakte ejendomsmægler Nicolai Madsen på tlf. 3283 0600.