mads langer boliga lejlighed frederiksberg

Popidolet Mads Langer sælger sin lejlighed

Se billederne fra den danske musikstjernes fashionable Frederiksberg-lejlighed.

Popstjerne, musikidol eller singer-song-writer? Kært barn har mange navne, men uanset hvad, man kalder ham, har musikeren Mads Langer netop solgt sin flotte og lyse Frederiksberg-lejlighed med udsigt til Skt. Jørgens Sø.

Nedslag på 900.000 kr.

Lejligheden, der er på 214 m2, er netop blevet solgt af danbolig Valby/København SV - Holm & Hauberg til en pris på 11,6 millioner kroner. Det svarer til en kvadratmeterpris på 54.200 kr., hvilket er noget højere end det gennemsnittet i området. Ifølge mægleren er der givet et afslag på 900.000 i forbindelse med salget.

For mange danske pop-elskere er det ikke en overraskelse, at Mads Langer har god stil både hvad angår musik og påklædning. Men at Mads Langer også har god stil, når det kommer til indretning, er det måske ikke så mange der ved.

mads langer køkken boliga
© Boliga

Flygel og el-guitarer

Lejligheden er indrettet med en blanding af danske klassikere og mere moderne design i et miks, der er både moderne og personligt. Der er dog ingen tvivl om, hvem der har boet her – flygelet og el-guitarerne afslører, at der er en musiker i nærheden.

mads langer arne jacobsen svanen boliga frederiksberg lejlighed
© Boliga

En karriere i konstant udvikling

Mads Langer udgav sin første single i 2005, den hed Breaking News og blev Ugens Uundgåelige på P3. I 2006 udkom debutalbummet Attention Please, og kort efter flyttede Mads Langer til New York og Los Angeles, hvor han skrev sit andet album, Mads Langer.

I 2010 underskrev Mads Langer en kontrakt med Sony, hvorefter han i 2011 udgav sit tredje album Behold. Allerede to år efter, i 2013, var det fjerde album på gaden, In These Waters, som blev fulgt op af en udsolgt turne. Mads Langers fjerde album er Reckless Twin, som han udgav 2016.

Det seneste vi har hørt fra Mads Langer er signlen Alle the times sometimes, som blev udsendt i 2017.

Men hvem ved - med salget af lejligheden kan det være, at Mads Langer får ny energi og snart sender endnu et album på gaden.

Du kan se flere billeder fra Mads Langers lejlighed hos Boliga.

mads langer badeværelse boliga
© Boliga