De otte nybyggere - fra venstre Charlotte & Fredrik, Mike & Thomas, Maria & Kristian og Bolette & Jimmi foran Nybyggerhuset til åbent hus i 2E Bolig Projektsalgs NærHeden-projekt i Hedehusene.
© 2E Bolig Projektsalg

"Nybyggerne" – Se billederne fra de fire lejligheder

Tv-programmet "Nybyggerne" er Danmarks største boligkonkurrence, og den 3. april bliver det afgjort, hvilket af de fire deltagende par, der løber med sejren. Find ud af, hvor de otte nybyggere henter inspiration til deres boliger og se billeder fra nybygger-lejlighederne her.

2E Bolig Projektsalg inviterede den 24. marts til åbent hus i Hedehusene i lejlighederne fra tv-programmet ”Nybyggerne”.

I ”Nybyggerne” flytter fire par ind i hver deres lejlighed i samme ejendom. Gennem ni uger skal parrene konkurrere om at skabe den bedste bolig helt fra bunden – et rum ad gangen.

Til sidst er det seerne, der i en sms-afstemning afgører, hvilket par, der vinder den store præmie – den bolig, de har skabt på 120 kvadratmeter til en værdi af 3,4 mio. kr. Finaleafsnittet af ”Nybyggerne” bliver sendt direkte tirsdag den 3. april kl. 20 på TV 2.

Se billeder fra Charlotte & Fredriks lejlighed, fra Mike & Thomas' lejlighed, fra Maria & Kristians lejlighed og fra Bolette og Jimmis lejlighed. Læs også, hvad et par af de besøgende – Nadia og Morten Junge – fik ud af at opleve lejlighederne til åbent hus – og hvem de vil stemme på til finalen.

4000 mennesker lagde vejen forbi Hedehusene for at opleve lejlighederne fra Danmarks største boligkonkurrence – tv-programmet ”Nybyggerne”
© 2E Bolig Projektsalg

De fire par fra ”Nybyggerne” og lejlighederne

De otte nybyggere - fra venstre Charlotte & Fredrik, Mike & Thomas, Maria & Kristian og Bolette & Jimmi foran Nybyggerhuset til åbent hus i 2E Bolig Projektsalgs NærHeden-projekt i Hedehusene.
© 2E Bolig Projektsalg

Charlotte & Fredrik

Hvad har været det bedste ved at være med i ”Nybyggerne”?
Charlotte: – Jeg tror, det bedste har været, at vi har lært virkelig meget. Både om os selv og hinanden, og om håndværk og det at bygge en bolig.

Fredrik: – Den udvikling, vi er gået igennem, den synes jeg virkelig har været fantastisk. Nu har vi en grundforståelse for en del ting, og det er meget rart.

Charlotte: – Vi startede virkelig ud som nybyggere med tryk på "NY", og vi har udviklet os helt vildt meget. Det har virkelig været spændende at lære så mange ting. Vi kan blandt andet lægge gulv, spartle og male.

Nybyggerne badeværelse toilet Charlotte & Fredrik
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne badeværelse toilet badekar Charlotte & Fredrik
© Julie Mørkeberg

Hvilke udfordringer har der været ved at være med i programmet?

Fredrik: – Det har været virkelig svært at vide, hvor lang tid, processerne tog. Specielt med badeværelset – det har virkelig været svært at overskue, hvad vi egentlig skulle. Men hver gang har vi tænkt "vi gør det bare – og så må vi se, hvad der sker!". I starten lykkedes det ikke helt, men så lykkedes det, da vi begyndte at udvikle os lidt mere.

Charlotte: – Og så tidspresset. Det er krævende! Også når man skal være kreativ. Det kan godt være svært på dag fire uden søvn, så det har også været en udfordring.

Nybyggerne soveværelse seng Charlotte & Fredrik
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne stue Charlotte & Fredrik
© Julie Mørkeberg

Hvor henter I selv inspiration til at shoppe, bygge og indrette? Charlotte: – Det gør vi virkelig mange steder. Det kan være noget, vi bare ser, når vi er ude, og det kan være noget, vi ser på Instagram og Pinterest.

Fredrik: – Det er mange forskellige ting, der skaber personlighed i boligen for os, og det er vigtigt for os, at det ikke er noget, man bare lige har taget fra en side i et magasin. Det kommer mange steder fra.

Nybyggerne køkken Charlotte & Fredrik
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne køkken Charlotte & Fredrik
© Julie Mørkeberg

Mike & Thomas

Hvad har været det bedste ved at være med i ”Nybyggerne”? Mike: – Altså jeg kan jo ikke benægte, at det ikke har været meget sjovt at bruge 350.000 kr....

Thomas: – At få stukket penge i hånden til at få lov til at lege med sin drømmebolig... Det er en hobby for os begge to at have et pænt hjem, og det har det altid været. Vi går meget op i vores planter og møbler, så på dén måde var det meget sjovt at få så mange penge at lege med.

Nybyggerne badeværelse toilet Mike & Thomas
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne soveværelse seng Mike & Thomas
© Julie Mørkeberg

Hvilke udfordringer har der været ved at være med i programmet? Mike: – Tid...

Thomas: – Ja, tid. Man er altid udfordret på tid. Og lige meget, hvor meget man tænker "Vi er da egentlig okay med lige nu", så kunne man altid bruge mere tid. Så tidshorisonten – helt sikkert. Også det med at skulle være kreativ på tid. Men vi vidste godt, hvad vi sagde ja til, for vi har troligt fulgt med i de tidligere sæsoner af "Nybyggerne".

Nybyggerne værelse garderobe Mike & Thomas
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne køkken Mike & Thomas
© Julie Mørkeberg

Hvor henter I selv inspiration til at shoppe, bygge og indrette?
Mike: – Generelt bruger vi internetsider og blade, som vi læser og får idéer fra.

Thomas: – Tv-programmer og magasiner bliver vi også inspirerede af. Og Instagram, helt sikkert. Vi er begge to storforbrugere af Instagram. Så ser vi noget, og så tænker vi "Årh, det kunne være fedt!", og så versionerer vi det til vores eget hjem. Vi er ret glade for Urban Jungle Bloggers. Hvad de kan med planter, det er helt fantastisk.

Mike: – Copenhagen Wilderness står også højt på vores liste over private hjem, vi gerne ville besøge! Hun er næsten en institution i sig selv, det er helt imponerende!

Nybyggerne stue Mike & Thomas
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne arbejdsværelse skrivebord Mike & Thomas
© Julie Mørkeberg

Maria & Kristian

Hvad har været det bedste ved at være med i ”Nybyggerne”?
Maria: – Det har været hele nybygger-eventyret og hele rejsen fra vi kom med og til vi står her og viser vores lejligheder frem og er helt vildt stolte af det, vi har lavet. Det, synes jeg, har været fedt!

Kristian: – Vi elsker jo processen, så det dér med at få lov at skabe et nyt rum uge for uge og ligesom have en kort deadline, og at man får feedback og bliver bedre og mere fokuserede på, hvad det er, vi er gode til. Det er mega fedt at definere vores stil.

Maria: – Også at være under så meget pres og stadig gøre hinanden bedre. Vi er langt fra enige om alt, men vores kompromiser ender ofte med at være det rigtige valg.

Nybyggerne soveværelse seng Maria & Kristian
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne køkken Maria & Kristian
© Julie Mørkeberg

Hvilke udfordringer har der været ved at være med i programmet? Kristian: – Tid. Tiden giver ikke os mulighed for at opnå det finish-niveau, vi gerne vil. Og så kan det være svært at finde ud af, hvad man skal prioritere, og hvad man ikke skal prioritere.

Nybyggerne stue Maria & Kristian
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne stue Maria & Kristian
© Julie Mørkeberg

Hvor henter I selv inspiration til at shoppe, bygge og indrette? Kristian: – Det kommer alle mulige steder fra. Alt lige fra Pinterest til en tur på Strøget. Men primært tror jeg, vi tager udgangspunkt i et problem. Der kan man også mærke, vi er ingeniører.

Maria: – Min mavefornemmelse er meget styrende i forhold til form, farve og materialer. Og så har vi været enige om, at vi helt bevidst ikke skal male hvidt. Vi har set nok hvidt, så det har været et fundamentalt princip for os, at vi gerne vil vise danskerne, at man godt kan male lyst uden at male hvidt.

Nybyggerne stue Maria & Kristian
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne gæsteværelse cykel cykelophæng Maria & Kristian
© Julie Mørkeberg

Bolette & Jimmi

Hvad har været det bedste ved at være med i programmet? Bolette: – Det har været, at vi intenst har kunnet lave det, som vi allerbedst kan lide i hele verden, hvor vi har haft penge til at lave det, vi godt kunne tænke os at lave. Og at vi har skullet tænke i design og fede løsninger.

Jimmi: – Det bedste har været at udføre de idéer, uden at skulle lade sig begrænse af, at man selv skulle på arbejde.

Bolette: – Den største succes for mig er, at der ikke har været en eneste af mine idéer, der ikke har kunnet lade sig gøre. Så det er bare fantastisk.

Nybyggerne badeværelse toilet Bolette & Jimmi
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne soveværelse seng Bolette & Jimmi
© Julie Mørkeberg

Hvilke udfordringer har der været ved at være med i programmet? Jimmi: – Den største udfordring har jo været at have tiden til at udføre idéerne. De ting, vi er gået på kompromis med, det har været basis-panelerne.

Bolette: – Og de ting, vi har villet nå – dem har vi nået. Og det er bare så fantastisk.

Nybyggerne børneværelse Bolette & Jimmi
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne køkken Bolette & Jimmi
© Julie Mørkeberg

Hvor henter I selv inspiration til at shoppe, bygge og indrette? Bolette: – Jeg henter inspiration og idéer rigtig mange steder fra. Det kan både være blade, men det kan også være fjernsyn, naturen, mine børn eller sociale medier. Pinterest bruger jeg rigtig meget. Jeg tænker meget visuelt, så det er en gave for mig at bruge. Jeg bruger også Instagram, men jeg har ikke været der så længe, så det er stadig nyt for mig. Jeg bliver meget inspireret af noget, der er anderledes. Jeg kan også godt selv lide at lave ting, der skiller sig ud.

Jimmi: – Det er primært Bolette, der er vores inspirator. Det er ikke fordi, jeg er inspirationsløs, men jeg følger bare efter, og så har jeg noget feedback og nogle løsninger.

Nybyggerne køkken neon neonskilt mums Bolette & Jimmi
© Julie Mørkeberg
Nybyggerne køkken spisebord kalaha Bolette & Jimmi
© Julie Mørkeberg

Over 4000 besøgende til åbent hus

Til åbent hus kunne man møde de fire par, samt opleve de lejligheder, de indretter i udsendelserne. Omkring 4000 begejstrede seere var mødt op for at kigge nærmere på lejlighederne og hilse på nybyggerne. Blandt de besøgende var ægteparret Nadia og Morten Junge fra Næstved.

Nadia & Morten Junge fra Næstved til åbent hus hos Nybyggerne
© Julie Mørkeberg

Mod på at bruge flere farver

Hvorfor har I valgt at komme ud til åbent hus hos Nybyggerne? Morten: – Vi har fulgt programmet i fjernsynet, og så var der jo ikke så langt at køre. Det er spændende at se lejlighederne i virkeligheden.

Hvad synes I om lejlighederne? Nadia: – Det, vi godt kan lide, er de kreative løsninger, og det er også derfor, vi synes, det er sjovt at følge med i programmet. Det er sjovt at se det rigtig tæt på – det er dér, vi lægger mærke til deres "finish" og andre detaljer. Vi får gode idéer og inspiration til, hvordan vi indretter vores eget hjem, og det er dejligt.

Hvordan vil I beskrive jeres egen boligindretning? Nadia: – Den er måske lidt for minimalistisk. Og det er jo dér, vi skal have lidt mere mod til at turde putte nogle farver ind – det trænger vi til. Jeg kan meget godt lide den nordiske stil, hvor der kommer nogle varme farver ind også – ligesom hos Maria & Kristian. Dem kunne vi godt lære mere af. De får også vores stemmer til finalen.