© LokalBolig København K/City ApS

Finansmand sælger sin pragtlejlighed for 19 millioner kroner

Mads Ulrich blev bl.a. kendt som manden, der købte Princes palads i Beverly Hills i 1997. Nu sælger han sin topraffinerede københavner-lejlighed, hvor soveværelset er på størrelse med en tre-værelses.

Mads Ulrich rykker ud af luksus-ejendom på Nikolaj Plads

I følge boliga.dk er finansmanden Mads Ulrich på vej ud af den luksusejendom i København, hvor han har resideret siden 2001.
Dengang smed han 1,8 millioner for lejligheden, som siden er vokset betragteligt i værdi: 19 millioner kroner står der på købsopstillingen nu, og det bliver dermed en af Danmarks absolut dyreste lejligheder.

Men der er også sket meget i den 310 kvadratmeter store liebhaverlejlighed, som ligger på Nikolaj Plads nær Strøget i det indre København.
For eksempel er soveværelset på størrelse med en tre-værelses-lejlighed. "Køkkenet indeholder blandt andet gaselementer fra det fashionable og eksklusive køkkenfirma Gaggenau. Og så er der badeværelse med spa og dampbad," skriver boliga.dk.

Læs også: Ulrichs eget private designhotel

Købte Princes hus til 22 millioner kroner i 1997

51-årige Mads Ulrich har aldrig slået sig op på beskedenhed. I 80'erne fik han tilnavnet Yuppie-Mads, vist nok af Ekstrabladet, på grund af sine forrygende effektive evner til at tjene og investere penge.
Han lagde ud som publicist og grundlagde to magasiner, Kick og Puls. Som 25-årig var han allerede finansmand i London og stiftede senere investeringsvirksomheden First Fidelity Capital.

Det er blevet til flere luksusejendomme i Ulrichs liv. Blandt andet satte han et eftertrykkeligt stempel på det ekstravagante marked og blev verdensberømt ved købet af Princes palads i Beverly Hills i 1997. 22 millioner kroner kostede den kulørte adresse.
"I 2014 slog Ulrich endnu en gang til, da han skrev under på handlen af en 381 kvadratmeter stor villa i første række til Øresund på Marievej i Hellerup. Tidligere har villaen både huset Peter Schmeichel og sangerinden Saseline Sørensen, der i slutningen af 90'erne slog igennem med pop-douen SOAP," skriver Boliga.

Se Mads Ulrichs liebhaverlejlighed her.