120 meter over byen: Nu er Københavns højest beliggende boliger til salg

Lejlighederne ligger på 36. etage og har alle privat tagterrasse.

Penthouselejlighed i Carlsberg Byen
© Carlsberg Byen P/S

Uforstyrret udsigt og masser af lys

På Vesterbro i det populære Carlsberg Byen finder man det 120 meter høje Pasteurs Tårn, og aller øverst i dette ligger tre ekstraordinære penthouselejligheder.

Her giver store vinduespartier, karnapper og altaner lys og ikke mindst en smuk og uforstyrret udsigt over København dagen lang.

Penthouselejlighed i Carlsberg Byen
© Carlsberg Byen P/S

Skab din drømmebolig

Ganske særligt for penthouselejlighederne er, at de sælges i deres rå form, så køberne på den måde selv kan skabe den bolig, de drømmer om.

Så hvad end det er sildebensparket, snedkerkøkken, malede lofter eller noget helt fjerde, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Penthouselejlighed i Carlsberg Byen
© Carlsberg Byen P/S

En elevatortur fra byliv og oaser

Fra lejlighederne i Pasteurs Tårn er man kun en elevatortur fra det kommende caféliv, fredede bygningsværker som Maskincentralen og Kedelhallen samt bryggerens gamle have, J.C. Jacobsens Have - en stille oase midt i den pulserende by.

– Med sine 120 meter bliver Pasteurs Tårn et vartegn ikke bare for Carlsberg Byen, men for hele København. Her får man en komplet usammenlignelig udsigt så langt øjet rækker, som man aldrig bliver træt af, siger Jens Nyhus, CEO i Carlsberg Byen P/S om det kommende tårn.

Penthouselejlighed i Carlsberg Byen
© Carlsberg Byen P/S

Indflytning i 2022

50% af alle boligerne i Pasteurs Tårn fra 5. - 36. etage er kun to uger efter salgsstarten allerede solgt eller reserveret, og de kommende beboere kan glæde sig til at flytte ind i 2022.