© Claus Borg & Partner

Vil du købe Flakfortet?

Hvis du altid har drømt at have din helt egen, private ø, så har du chancen nu. Flakfortet er nemlig blevet sat til salg.

Flakfortet, der i øjeblikket er til salg, ligger kun 6 kilometer fra København. Og fortet med den 31000 kvadratmeter store grund kan blive din for 56 millioner kroner. Indtil nu har man kunne besøge fortet på egen hånd eller om sommeren booke en plads på en af de mange turistbåde, som sejler ud til Flakfortet.

Læs også: Så meget hus kan du få for en halv million.

Oprindeligt blev Flakfortet brugt til militær brug, men efter 1968 overtog primært sejlklubber den daglige drift af øen og fortet. Sidenhen har man altså kunne, særilgt med børn, deltage i diverse aktive aktiviteter, skattejagt, minigolf og spøgelsestur, og det har ydermere også været muligt at overnatte på den smukke ø.

På grunden finder du naturligvis det store fort, men også masser af plads til beboelse, restaurant og teambuilding. Derudover er hele 1500 kvadratmeter endnu ikke udviklet og taget i brug.

Læs også: Øen med kun ét hus.

Udover Flakfortet og de mange kvadratmeter får du altså din helt egen, private ø med masser af smuk natur og vild havudsigt.