Se Dinesen-familiens eksklusive gæstehus

Man kan være sikker på, at gulvene er tip-top, når man besøger gulvplanke-dynastiet Dinesens tidligere hjem.

hvidt stråtækt hus natur
© Steffen Stamp Lambæk

Country Home

Thomas og Heidi Dinesens tidligere hjem, dette stråtækte hus med egen skov, har nu fået funktion som eksklusivt gæstehus og showcase. Huset bruges til at udvalgte gæster kan komme på besøg og og bo med dansk design og mange fine løsninger med træ. Det har været målet at indrette intime rum og vise hvad dansk hygge indebærer. Den nye indretning blander træ, arkitektur og bærer præg af familievirksomhedens løsninger med planker.

spisebord spisebordsstole PH lampe 7er stole
© Anders Hviid

Loftpendlerne er PH 3/2 af Poul Henningsen fra Luis Poulsen, stolene er Y-stole af Hans J. Wegner fra Carl Hansen & Søn, spisebordet er designet i Dinesen Douglas af John Pawson, slagbænken er fra Dinesen Douglas, læderstropperne er fra Sørensen Leather og hyndebetrækket er Fuse fra Kvadrat.

En hjemlig følelse

Huset er indrettet i samarbejde med tegnestuen Reinholdt//Rud. Den omkringliggende natur var udgangspunktet og målet var at skabe et hus, der føles om et hjem, selvom man kun er på besøg i kort tid.

køkken køkkenalrum landkøkken
© Anders Hviid

Væglamperne er NO 204 af Bernard-Albin Grass fra Roomstore, viskestykket er fra Georg Jensen Damask, skamlerne er specialdesignet af OeO Studio i Dinesen Eg og køkkenelementerne er designet af restaureringsarkitekt Jørgen Overby.

Nordisk æstetik møder country

Indretingen er en nyfortolkning af et rustikt country home blandet med en nordisk æstetik med materialer i træ, læder og uld. Huset har flere klassiske designmøbler fra danske brands, kunst og personlige ting som er Dinesen-familiens enge fund.

kontor skrivebord reol skrivebordsstol ph lampe
© Anders Hviid

Reolen og knagerækken er specialdesignet i Dinesen Douglas, skrivebordet har Douglas bukke med planker designet af Design Studio, skamlen er specialdesignet af OeO Studio, stolen er Arne Jacobsens 7'er stol fra Fritz Hansen, bordlampen er PH af Poul Henningsen fra Louis Poulsen og loftlampen er NO 204 af Bernard-Albin Gras fra Roomstore.

stue lænestol cirkelstol wegner pejs
© Anders Hviid

Stolen er PP130 Cirkelstol af Hans J. Wegner fra PP Møbler, bænken er specialdesignet af Dinesen Douglas, hyndebænken er Fiord fra Kvadrat og lysestagen er Spin Candelabra af Tom Dixon fra Roomstore.

stue sofa tremmesofa grasshopper billeder sofabord
© Anders Hviid

Sofaen er Tremmesofaen fra Børge Mogensens fra Fredericia, lampen er Grasshopper af Greta Gorssmann fra Gubi, sofabordet er specialdesignet i Dinesen Eg og billedevægen består af værker lavet af Anne Fabricius Møller, Vibeke Jerichau, Design Studio og Henry Heerup.

soveværelse seng sengetøj georg jensen liberty
© Anders Hviid

Vægbeklædningen, sengen og knagerækken er fra Dinesen Douglas, sengetøjet er fra Georg Jensen Damask, puder og sengetæppe er fra Liberty og spejlet er Ruban fra Hay.