© Lilienhoff

Københavns dyreste bolig lige nu ligger på Christianshavn

Christianshavn har længe været attraktivt, og nu ligger hovedstadens dyreste bolig altså også her.

Svimlende københavnerpriser

København er bestemt ikke et billigt sted at finde bolig, men byens dyrest udbudte bolig er alligevel et godt stykke over det almindelige prisleje.

Der er tale om Ankerhuset, der ligger på Christianshavn, skriver Boliga, og det koster svimlende 38.000.000 kr. Byhuset er delt op i en privat del på 299 kvm og en erhvervsdel på 138 kvm, og det ligger lige ud til kanalerne, så udsigten fejler ingenting.

© Lilienhoff

Huset er en kombination af nye og gamle dele, hvoraf nogle stammer fra midten af 1600-tallet. Huset har også royalt strejf, da dets bjælker kommer fra selveste kongeskibet.

© Lilienhoff

Med udsigt over Christianshavn

Husets stueetage er ét stort lokale med receptionsområde, og bevæger du sig op ad trappen, befinder du dig på 300 år gamle gulve i Ankerhusets største rum. Går du op ad endnu en trappe, får du udsigt over christianshavnerkvarterets hustage.

© Lilienhoff

Dyr - men ikke rekorden

Ankerhuset har også en fælles gårdhave, hvor du kan nyde frugttræernes duft og tage en velfortjent pause i den lille oase.

Huset, der er sat til salg som en ejerlejlighed, slår dog ikke alle rekorder; bare sidste år var hovedstadens dyrest udbudte bolig en lejlighed til 50.000.000 kr. og i øjeblikket ligger landets dyreste bolig til 55.000.000 kr.

Se hele boligen her.

Kilde: mx.dk

© Lilienhoff