Indret med krukker

Indret dit hjem med smukke og dekorative krukker. Få inspiration til krukker til indendørs brug.

Krukker i køkkenet

Store stenkrukker giver en helt speciel atmosfære til rummet. Indret med store krukker til gulvet – eller mindre størrelser til køkkenbordet.

Billedvæg og planter

Lad en stor plante fylde i hjørnet og skab hygge i de små hjørner. Her i perfekt samspil med en dekorativ billedvæg.

Smukke grene

Pynt krukker med planter, blomster eller som her med grene. Når krukkerne står oppe på et bord, er de klart mere iøjenfaldende. Den lyse, matte farve er super flot til krukker.

Inviter skoven indenfor

Hvis du tør at kaste dig ud i en vild indretning, kan du gøre som her og lade et stort træ pynte midt inde i stuen. En høj krukke passer fint ind i store rum.

Antikke sten

Krukkerne får ekstra karakteristika ved at se ældre ud. De får en hel speciel charme. Brug også krukker på badeværelset.

Store gulv-krukker

Det ser super elegant ud med store gulv-krukker, som virkelig kan live en entre op. De store blade pynter flot i rummet.

Niveau-forskel

En lille krukke kan også have en høj plante i. Det skaber et elegant og dramatisk udtryk. De forskellige højder og former er en fryd for øjet.

En jungle i stuen

Placer krukker med store planter i bag sofaen og få fornemmelsen af at være midt i junglen – hjemme i din egen stue.

Krukker i forskellige former

Krukkerne kan bære forskellige former og farver. Denne lidt firkantede krukke har sin egen charme og sit eget udtryk. Find den krukke der passer bedst ind i din stil.

Atmosfære til badeværelset

Skab atmosfære til badeværelset med flotte krukker og planter. Visse planter egner sig bedre til badeværelset end andre – læs mere om hvilke her.

Store krukker på badeværelsesbordet

Denne store krukke med figentræ i pynter fint mellem de to håndvaske, og skaber ro på badeværelset.

Bare bare krukker

Lad krukkerne tale for sig selv ved ikke at pynte dem med planter. På denne måde ser man virkelig krukkernes skønhed.

Mørke farver

De mørke farver skaber et fint dramatisk udseende, og står flot til det rå træ. De bløde, fine orkidéer står i fin kontrast til det mørke og rustikke.