Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Dirch Passers sommerhus i strandkanten til salg

Den folkekære komiker var selv bygherre for det rummelige retrosommerhus med skylight i stråtaget. Nu er det sat til salg igen med et nedslag på små 3 millioner kroner.

Klint

© danbolig.dk

Klint

Dirch Passer var en travl herre, der brændte sit lys i begge ender. Revyer, film, turneer som skuespiller og turneer i nattelivet. Den cocktail var medvirkende til hans tidlige død, da han faldt om på scenen i Tivolirevyen under en sketch som Kim Larsen. Han døde samme dag på Kommunehospitalet i København.

Men den travle mand kunne også slappe af. Det gjorde han med forkærlighed i sit sommerhus i Klint i det nordvestlige Sjælland. Her havde han tilbage i 1962 været bygherre på et langstrakt sommerhus med stråtag.

Det sommerhus er nu til salg med et betragteligt nedslag i prisen fra den nuværende ejer.

Nedslaget

© danbolig.dk

Nedslaget

Sommerhuset ligger ved Klint ved Odsherreds nordkyst 6 kilometer fra Nykøbing Sjælland.

Det har været sat til salg af den nuværende ejer i flere omgange. Først gang i 2007, hvor udbudsprisen var 9,6 millioner. Kort efter kom finanskrisen, så liggetiden blev lang.

I 2011 overtog en anden ejendomsmægler salget til en udbudspris på omkring 8 millioner kroner. I december 2013 blev sommerhuset igen taget af markedet. Nu er det til sat til salg igen hos Danbolig med et betragteligt nedslag i prisen, der nu lyder på 6.985.000 kroner.

Havudsigt

© danbolig.dk

Havudsigt

7 millioner kroner er mange penge for de fleste mennesker, men det er trods alt en overkommelig kvadratmeterpris for et stråtækt hus med havudsigt fra angiveligt alle rum i sommerhuset.

Dirch Passer sommerhus er på 281 kvadratmeter med 7 fuldt beboelige værelser og en grund på næsten 5.000 kvadratmeter.

Til kip

© danbolig.dk

Til kip

Der er som noget helt unikt for stråtækte hus højt til loftet i sommerhuset. Det gælder ikke mindst køkkenet, hvor Dirch Passer som bygherre sørgede for, at arkitekten lod rummet gå til kip med et markant udsigtspunkt oppe fra den højloftede hems.

Kamin

© danbolig.dk

Kamin

Der er luksusdetaljer alle mulige steder rundt omkring i huset, blandt andet moderne, store kaminer i både køkken og stue.

Hall

© danbolig.dk

Hall

Trappen i ankomsthallen er der også et vist svung over. Man kommer endda et øjeblik til at tænke på designmesteren Kaare Klint i trætrappen i Klint.

Skylight

© danbolig.dk

Skylight

Skylightet i stråtaget er også et særsyn for stråtækte huse.

Se flere billeder og læs mere om Dirch Passer sommerhus i Klint på ejendomsmæglerkæden Danboligs hjemmeside.

Relaterede Artikler