Dirch Passers sommerhus i strandkanten til salg

Den folkekære komiker var selv bygherre for det rummelige retrosommerhus med skylight i stråtaget. Nu er det sat til salg igen med et nedslag på små 3 millioner kroner.

Klint
© danbolig.dk

Klint

Dirch Passer var en travl herre, der brændte sit lys i begge ender. Revyer, film, turneer som skuespiller og turneer i nattelivet. Den cocktail var medvirkende til hans tidlige død, da han faldt om på scenen i Tivolirevyen under en sketch som Kim Larsen. Han døde samme dag på Kommunehospitalet i København.

Men den travle mand kunne også slappe af. Det gjorde han med forkærlighed i sit sommerhus i Klint i det nordvestlige Sjælland. Her havde han tilbage i 1962 været bygherre på et langstrakt sommerhus med stråtag.

Det sommerhus er nu til salg med et betragteligt nedslag i prisen fra den nuværende ejer.

Nedslaget
© danbolig.dk

Nedslaget

Sommerhuset ligger ved Klint ved Odsherreds nordkyst 6 kilometer fra Nykøbing Sjælland.

Det har været sat til salg af den nuværende ejer i flere omgange. Først gang i 2007, hvor udbudsprisen var 9,6 millioner. Kort efter kom finanskrisen, så liggetiden blev lang.

I 2011 overtog en anden ejendomsmægler salget til en udbudspris på omkring 8 millioner kroner. I december 2013 blev sommerhuset igen taget af markedet. Nu er det til sat til salg igen hos Danbolig med et betragteligt nedslag i prisen, der nu lyder på 6.985.000 kroner.

Havudsigt
© danbolig.dk

Havudsigt

7 millioner kroner er mange penge for de fleste mennesker, men det er trods alt en overkommelig kvadratmeterpris for et stråtækt hus med havudsigt fra angiveligt alle rum i sommerhuset.

Dirch Passer sommerhus er på 281 kvadratmeter med 7 fuldt beboelige værelser og en grund på næsten 5.000 kvadratmeter.

Til kip
© danbolig.dk

Til kip

Der er som noget helt unikt for stråtækte hus højt til loftet i sommerhuset. Det gælder ikke mindst køkkenet, hvor Dirch Passer som bygherre sørgede for, at arkitekten lod rummet gå til kip med et markant udsigtspunkt oppe fra den højloftede hems.

Kamin
© danbolig.dk

Kamin

Der er luksusdetaljer alle mulige steder rundt omkring i huset, blandt andet moderne, store kaminer i både køkken og stue.

Hall
© danbolig.dk

Hall

Trappen i ankomsthallen er der også et vist svung over. Man kommer endda et øjeblik til at tænke på designmesteren Kaare Klint i trætrappen i Klint.

Skylight
© danbolig.dk

Skylight

Skylightet i stråtaget er også et særsyn for stråtækte huse.

Se flere billeder og læs mere om Dirch Passer sommerhus i Klint på ejendomsmæglerkæden Danboligs hjemmeside.