Denne villa i Silicon Valley kan du få for en halv milliard

Denne gigantiske ejendom er et af de dyreste i Silicon Valley – og USA. Mere end en halv milliard kroner koster den. Til gengæld kan man bo der i årevis uden at møde sin gartner eller ægtefælle ...

Silicon Valley - klodens IT-herredømme
© Dreyfus Sothesby's International Realty

Silicon Valley i San Francisco Bay er et af de mest kendte og celebre områder i verden.
Regionen er hjemsted for klodens største IT-virksomheder, deriblandt Google og Apple, som vist ikke behøver nærmere præsentation. Samtidig er det her, innovationen inden for teknologi foregår i stor stil – dagligt udklækkes nye firmaer.

Du kan få denne hall for en halv milliard

Huset her fandt vi på sitet Architectural Digest, som har en direkte linje til Californiens mest sofistikerede ejendomsmæglere.
Vi bruger udtrykket 'huset', men det er misvisende, for ejendommen er mere end 6000 kvadratmeter stor og koster 88 millioner dollars, svarende til 600 millioner kroner.

Plads til 4000 flasker vin

Du dør ikke af tørst foreløbig i dette hjem. Der er fire køkkener med vinkøleskabe og en vinkælder med plads til mindst 4000 flasker. Eneste problem er, at du kan fare vild fra stuen til vinkælderen, da ejendommen er enorm og nærmest fungerer som et privat resort.

Home entertaining ...
© Dreyfus Sothesby's International Realty

Du behøver ikke at forlade dit hjem for at gå i biografen, for her er naturligvis en hjemmebiograf, som kan rumme adskillige gæster.
Når man ejer en villa af denne størrelse, får man selvfølgelig også premierefilm prøvekørt adskillige måneder før alle andre.

Dit eget resort

Ejendomsmægleren beskriver stedet som 'dit eget resort', og det giver mening, når man råder over adskillige swimmingpools.