Tennisanlæg under vand i Dubai

Nyt vildt projekt i Dubai: Tennisbaner under vand

Dubai, metropolen i mellemøsten, overrasker og imponerer igen med nyt vildt projekt. Nu sigter de ikke længere efter skyerne men dybet.

Dubais fremtidige turister og tennisfans, kan nu se frem til noget af en arkitektonisk oplevelse. Dette nye anlæg vil gøre at man glemmer alt om verdens højstbeliggende tennisbane på toppen af Burj Al Arab – nu skal vi ned i dybet.

© 8+8 Concept Studio
© 8+8 Concept Studio

Det er den polske arkitekt Krzystof Kotala fra 8+8 Concept Studio, som er kommet med det seriøse og innovative bud på, hvordan vi i fremtiden kan opleve tennis i Dubai.

Krzystof Kotala har tegnet hele tennisanlægget, som vil komme til at ligge på bunden af Den Persiske Golf lige uden for Jumeirah beach, mellem Burj Al Arab og Palmen.

© 8+8 Concept Studio

Tennisanlægget vil bestå af 7 store tennisbaner med plads til mange tilskuere. Selve bygningerne med banerne vil være formet, som en tallerken med låg, lavet af glas og carbon.

Det innovative tennisanlæg er et ambitiøst og innovativt projekt, som vil revolutionere hele arkitekt- og sportsverdenen – hvis projektet bliver gennemført.

© 8+8 Concept Studio

Uanset om du er fan af tennis eller ej, vil et besøg i dette anlæg være alt andet end kedeligt. Er du træt af den igangværende kamp, kan du blot rette fokusset til loftet, som giver direkte udkig til havets overflade, som i sig selv er dybt fascinerende.

© 8+8 Concept Studio