Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Norske stjernearkitekter vil vælte Ingels af pinden

De norske stjernearkitekter fra Snöhetta er blandt de mest hypede i norden, og netop nu er de i Danmark, da Dansk Arkitektur Center har en større udstilling med dem i fokus

Nordens mest hypede arkitekter

© snohetta.com

Bjarke Ingels har fået kamp til stregen om at blive nordens mest eksponerede arkitekt. For Snöhetta – de norske stjernearkitekter, der blandt andet har designet Operaen i Oslo og mindesmærket for World Trade Center i New York – er lige nu noget af det mest populære, man kan opdrive indenfor arkitekt-verdenen.

Og nordmændene har lige nu rykket teltpælene op og er draget mod København, da Dansk Arkitektur Center har en større udstilling med Snöhetta i fokus. Udstillingen kører indtil 27. september, og vi tør godt garantere, at hvis du bare den mindste design- og arkitekturmæssige interesse, så vil denne udstilling være en, som du ikke vil gå glip af!

Du kan læse meget mere om udstillingen her – og herunder har vi samlet en række af Snöhettas skønneste bygningsdesigns.

Operahuset i Korea

© snohetta.com

Ordrupgaard Museum

© snohetta.com

Håndplukket til dig