© Atelier Oslo

Er dette Skandinaviens smukkeste bungalow?

Den moderne hytte ligger ved Steinfjorden nord for Oslo og smelter fuldstændig sammen med skov og vand. Nyd billederne her.

Det er ren zen. En bungalow bygget ind i skrænten og med en udsigt over fjorden, som kan få selv den mest stressede person i balance. Men beliggenheden alene gør det ikke. Atelier Oslo har tegnet en ultramoderne hytte, som ikke er mere end 75 kvadratmeter og alligevel virker som en lys og åben drømmevilla.

Læs også: Det forfinede skur i den rå natur Grunden uden for byen Hønefoss har én ulempe, vinden blæser kraftigt på trods af skovens træer, og derfor har arkitekterne tegnet plantegningen som et kors, så der skabes udendørs lækroge.
Bungalowen er bygget op af præfabrikerede elementer og fæstnet til klippesiden med metalkonstruktioner. Udvendigt er den beklædt med sten i et traditionelt, norsk mønster, og indvendigt har væggene fået en smuk og kurvet beklædning af birkefinér.

Læs også: Vil du flytte sammen med et træ? I det centrale rum er vinduespartierne store og folder en vidunderlig udsigt ud for beboerne. Midt i rummet hænger en kamin, der - takket være rummets transparence og vue ud på skov og sø - virker som et lejrbål midt i naturen.

© Atelier Oslo
© Atelier Oslo
© Atelier Oslo