Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

En pool med den mest fantastiske panoramaudsigt over de norditalienske bjerge

noa er et arkitekt- og designstudio, der står bag udformningen af hotellet og den 25 meter lange pool, som bliver holdt 12 meter oppe af jorden af afbarket træstammer i lærketræ.

© noa*

Inden du hopper i vandet, vil du allerede bemærke udsigten over det naturrige landskab. Men når du svømmer ud til enden, vil du opleve et afgrænset glasområde i bunden af poolen. Når du er færdig med at miste tidsforbindelsen i poolen, kan du passende stå på ski eller tage en vandretur bagefter.

© noa*

På naturens præmisser

Som Peter Ingemann siger gentagende gange: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Et landskab med en panoramaudsigt over det italienske naturfænomen – Dolomitterne. 18 bjergtoppe over 3.000 meters højde. Som desuden er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Det er hvad Hotel Hubertus kan tilbyde. Vi finder hotellet i den lille italiensk provins - Sydtyrol. Et resort for skientusiaster og vandrere. En placering i Kronplatz med en bjergtagende udsigt over italienske alper.

Idyl skal man lede længe efter.

Kilde: Dezeen

© noa*

Håndplukket til dig