Den dyreste lejlighed udenfor København: 19 mio. i BIG-byggeri

323 kvadratmeter på 11. sal er solgt til 19 mio. kr. i ejendommen AARhus. Det er den hidtil dyreste lejlighed udenfor København.

BIG-lejlighed i Aarhus er den dyreste nogensinde
© Rendering: BIG/AARhus

En hel ny bydel skyder op i Aarhus, og ejendommene vil i den grad definere den livsstil, som fremtidens jyske hovedstad får som omdrejningspunkt.
Nu er en af lejlighederne, en 323 kvadratmeter stor luksusbolig på 11. sal i projektet AARhus, solgt til historiens højeste pris udenfor København, 19 millioner kroner.
Bjarke Ingels Group er arkitekterne bag de lækre lejlighedskomplekser, der kombinerer hypermoderne etagebyggeri med grønne gårdmiljøer.

På toppen med gigantisk tagterrasse

19 millioner kroner er en solid sjat penge for en lejlighed, selv i et prestigebyggeri som dette med udsigt over havnen, men udover de 323 kvadratmeter boligareal er der da også en tagterrasse på 85 kvadratmeter. På toppen af Aarhus i mere end én forstand.

Arkitekturen ligger i naturlig forlængelse af de projekter, som BIG har gennemført i København og New York. Metropolens højglans i kinddans med det levede liv i små, urbane haver.

Individuelt tilpasset køberen

Lejligheden til det tocifrede millionbeløb består af tre lejligheder lagt sammen og individuelt tilpasset den køber, som har købt sig ind i AARhus.

Vedkommende kan dog først rykke ind i slutningen af 2018, når byggeriet står færdigt.