Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

De vildeste arkitekttegnede bygninger

En gammel vis mand sagde: "Den bedste arkitektur bryder med konventionerne." Eller var det bare BO BEDRE, som lige fandt på det? Vi har samlet de mest fascinerende og utrolige billeder af arkitektur, hvor der er blevet tænkt i vilde former.

© Pinterest

Man skal kunne tænke ud af boksen, hvis man skal være arkitekt, og man skal turde tegne nogle forslag, som ikke følger alle konventioner. Det har arkitekterne bag disse bygninger gjort, og selvom det ikke er dem allesammen, som er blevet til noget, så er de alligevel et kig værd. Fx er der Dubai Towers, som var et megaprojekt tegnet med henblik på at blive centrum af The Lagoons. Tårnene ligner næsten flammerne fra store lys, og ville have bidraget med en fantastisk udsigt udover Dubais skyline. Desværre blev projektet droppet på grund af en økonomisk nedgang i byen, men måske bliver noget lignende bygget et andet sted.

Se de fascinerende bygninger nedenfor. Alle billederne er fundet på Pinterest.

Relaterede Artikler