© COBE/Realmæglerne Nordre Frihavnsgade

Danmarks dyreste lejlighed bliver dyrere

30 millioner kroner er ikke længere nok, hvis du vil eje Danmarks dyreste lejlighed i Nordhavns prestigebyggeri The Silo.

The Silos diamant stiger to millioner kroner

Måske er du blevet enig med banken og er klar til udbetalingen … Men for at blive ejer af landets mest luksuriøse lejlighed, skal du punge ud med 2 millioner mere, end ejendomsmægleren skitserede i første omgang. Det skriver boligsitet boliga.dk.

Læs også: COBE skal være med til at redde bugt i Helsinki

Lasse Lemche fra Realmæglerne Nordre Frihavnsgade, der står for salget af lejligheden, mener ikke det skræmmer de rigtige købere væk.

  • Lejlighederne har fået ekstra kvadratmeter som følge af nye opmålinger og småændringer i fællesarealer. Desuden prisfastsatte vi lejlighederne sidste år, inden de kom officielt på markedet, og som de fleste ved, er priserne steget i København siden da, siger Lasse Lemche, som ikke tror, at den forhøjede pris vil afskrække eventuelle købere. Det bliver Københavns måske mest unikke lejlighed. Så det er efter vores mening ikke et spørgsmål om, hvad den koster, men om man vil have den eller ej, siger Lasse Lemche til boliga.dk. The Silo, en af Nordhavns - og Københavns - mest kendte industribygninger, bliver ombygget af arkitektfirmaet COBE. Her skal være luksuslejligheder med bemandet lobby, havudsigt til flere sider osv. Den største og dyreste af lejlighederne vil folde sig ud øverst over 388 kvadratmeter med hele fire altaner. COBE har valgt at bibeholde mange af de rå linjer i den gamle fabriksbygning.