Denne historiske retsbygning i Colorado er den mest energi-effektive og bæredygtige bygning blandt de ældste og mest velbevarede af slagsen i USA. Bygningen er designet af Westlake Reed Leskosky og The Beck Group.
Dette ankomstområde i Minnesota er LEED-certificeret. Bygningen er produceret af genanvendelige FSC-materialer og er derudover udstyret med en smart opsamler til regnvand. Det er Snow Krelich Architects, der står bag den vilde bygning.
Denne spejderhytte højt oppe i træerne kører på sol- og vindenergi. Og så har den en fantastisk udsigt ud over et skønt naturreservat. Hytten er designet af Mithun og BNIM.
Studiet for miljøvidenskab og skovbrug har i den grad opnået sit LEED-certifikat. Skolen producerer nemlig så meget ekstra energi, at de selv kan levere 60% af skolens varme og 20% af dens elektricitet. Architterra står bag den fine skole.
Denne bygning er lavet til folk, der tidligere har haft arbejdspladser spredt ud over hele byen. Bygningen er centralt placeret tæt på offentlig transport og er designet af det amerikanske Ehdd.
University of Baltimore for jurastuderende er designet til at skulle bruge 43% mindre energi sammenlignet med andre bygninger af samme størrelse. Universitetet er designet af Behnisch Architekten og Avers Saint Gross.
Denne kontorbygning i Portland, Oregon havde førhen et voldsomt energiforbrug. Nu er den snart den mest energibesparende bygning i USA. Den bruger nemlig i gennemsnit 60% mindre energi sammenlignet med andre kontorbygninger. Bygningen er designet af Cutler Anderson Achitects.
På dette herberg i Portland, Oregon genbruger man spildevand og har solpaneler til at opvarme vandet fra hanen. Det vil spare herberget kr. 400.000,- hver eneste år i energiforbrug.
På University State University i Arizona er en kedelig sundhedsklinik blevet forvandlet til en oplyst platin-bygning og har nu fået sin grønne LEED-mærkning (Leadership in Energi and Environmental Designs). Udendørs er der anlagt grønne områder, hvor man har mulighed for at dyrke yoga og meditere.