
Snack hjemmelavede grønkålschips
Det bedste og sundeste alternativ til kartoffelchips er disse sprøde grønkålschips, som næsten ikke kunne være nemmere at lave. Server dem med en dip, og så har du den perfekte og sunde snack.
AfMariah Leitisstein
Det skal du bruge:
- Kål
- 1/2 spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie eller smeltet kokosolie
- 1 1/2 spiseskefuld gærflager
- 1 teskefuld hvidløgspulver
- 3/4 teskefuld chilipulver
- 1/2 teskefuld løgpulver
- 1/2 teskefuld røget paprika
- 1/4 teskefuld fint havsalt
- 1/8 teskefuld cayenne peber (valgfrit)
5) Bag i 10 minutter, og vend så pladen 180 grader. Sæt straks pladen tilbage i ovnen. Bag i yderligere 10-15 minutter alt efter, hvilken slags ovn du har.
6) Lad kålen køle af i cirka 3 minutter, før du spiser dem. Husk at de ikke kan gemmes, da sprødheden forsvinder efter et par timer.
Tip: Server dem med en dip efter eget valg.