Pocherede radiser i salat med rucola og gedeost

Brug salaten som en let frokostret eller som tilbehør til din aftensmad.

pocherede radiser salat rucola gedeost opskrift

© Tia Borgsmidt

Når radiser pocheres, får de den fineste farve og en langt mere delikat smag. Radiserne smager virkelig lækkert i salaten, der fx kan serveres som en let frokostret eller som tilbehør til din aftensmad.

Opskrift til 4 personer.

Du skal bruge:

  • 1 bundt radiser
  • 1 bakke rucola
  • 2 hjertesalat
  • 100 g blød gedeost
  • 1 lille rødløg
  • ½ tsk. salt
  • Rugbrødschips
  • Vinaigrette
  • 1 spsk. eddike
  • 1 tsk. sennep
  • 1 tsk. flydende honning
  • 3 spsk. olivenolie

Sådan gør du:

  • Varm en gryde op med kogende vand tilsat lidt salt. Skær radiserne igennem på langs – lad evt. lidt af toppen blive på – og lad dem simre i ca. 2 minutter, hvorefter de afdryppes.
  • Skyl rucola og hjertesalatblade, og slyng dem tørre. Skær løget i tynde ringe, og kram dem med salt. Vend de to slags salater med rødløg, radiser og blød gedeost, og fordel på et fad.
  • Rør ingredienserne til vinaigretten sammen, og hæld over salaten. Drys de knuste rugbrødschips over.

LÆS OGSÅ: 10 opskrifter med hvide asparges.

Relaterede Artikler