Olive by i&K olivenolie
© Olive by i&K

Baresso laver luksus-olivenolie i limited edition

Ægteparret bag kaffekæden Baresso har nu kastet sig over en anden genre – olivenolie. Men ikke hvilken som helst olivenolie. Der findes nemlig kun et begrænset antal flasker af deres økologiske, koldpressede og dyre dråber.

Fra kaffebønner til olivenolie: Ægteparret Inger og Kenneth Luciani stod bag Baresso Coffee, som var Danmarks største kaffekæde, indtil den blev solgt i 2015.

Ud fra en ambition om at søge efter de bedste råvarer og sætte en unik standard, har det dansk-italienske ægtepar nu kastet sig over noget nyt, som ifølge dem selv kombinerer italienske rødder med nordisk design.

Olive by i&K olivenolie
© Olive by i&K

Håndplukkede oliven fra Toscana

Inger og Kenneth Luciani har skabt en eksklusiv olivenolie. En økologisk "Extra Virgin Olive Oil", som bliver solgt i Danmark i et begrænset antal på 3000 flasker.

"Olive by i&K" er navnet. Olivenolien er en superblend af klassiske oliven fra Toscana, som er udvalgt fra tre anerkendte olivenlunde og tilsat olivensorten Leccio del Corno. Alle oliven er håndplukkede og er blevet koldpresset senest fem timer efter, at de er blevet høstet.

Olivenolien kommer i en flaske på 200 ml. og har en vejledende pris på 395 kr. Den kan købes i alle Sv. Michelsen-butikker i Danmark og online her.

Olive by i&K olivenolie
© Olive by i&K